Connect with us

Stiri despre telefoane

Cam scump în Romania si cam mic? Xiaomi 14 apare la eMAG

Published

on

Xiaomi 14 apare la eMAG și știm că tocmai ce a fost anunțat, pot spune cu o oarecare întârziere. Și asta deoarece modelele S24 de la Samsung au avut un timp la dispoziție pentru a se impune pe piață, poate că ar fi fost ok ca ambele să fie prezentate în același timp.

Nu de alta, dar așa se întâmpla acum câțiva ani, MWC din Barcelona era poarta de lansare a modelelor flagship. Dar iată că asta nu se mai întâmplă de ceva timp și producătorii lansează și ei cum pot și cum pot.

xiaomi 14 pret emag

xiaomi 14 pret emag

A venit acum timpul celor de la Xiaomi prin modelul 14, să spunem unul ce face parte dintr-o serie ce este vârf de gamă. Nu îmi dau seama de ce modelul Ultra nu se vinde internațional, cred că ar fi avut și el un succes destul de mare.

Și spun asta când mă uit la seria Galaxy S24 de la Samsung, modelul Ultra este cel mai căutat și așa a fost tot timpul. Nu am date exacte, dar cred că, deși este mai scump, se vinde mai bine în comparație cu un S24 simplu și am impresia că asta s-a întâmplat tot timpul, mă refer și la modelele anterioare.

Advertisement

Cam scump în Romania si cam mic? Xiaomi 14 apare la eMAG

Revenind la Xiaomi 14, el apare în România la un preț de 5328 lei, atât costă la eMAG, vândut de un partener. Poate că prețul o să mai scadă puțin atunci când va fi comercializat de mai multe magazine sau în cadrul ofertei oficiale, dar nu știu cât de mult va mai scădea prețul… probabil nu mult.

Să spunem 5000 de lei, poate puțin sub. Dar rămâne un smartphone mic, cu display de numai 6.39 inch, destul de mic pentru 2024. Și spun asta uitându-mă la toate modelele de pe piață, majoritatea au 6.7 inch sau undeva pe acolo, indiferent de preț.

Cam scump în Romania si cam mic? Xiaomi 14 apare la eMAG

Nu voi face un review sau ceva de genul acesta, clar că Xiaomi 14 este un smartphone performant. Are Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 12 GB RAM și alte dotări ce fac din el un vârf de gamă.

Advertisement

Cred că partea de design este una destul de simplă, spatele nu este modificat cu mult față de generația anterioară, rama laterală mă duce cu gândul la un iPhone. În rest, mai mult ca sigur este un smartphone puternic. Dar cam mic și cam scump?

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171