Acasă Firmware Evolio Ulefone Paris, primul custom firmware – tutorial instalare Perfect-ROM V 2.0

Ulefone Paris, primul custom firmware – tutorial instalare Perfect-ROM V 2.0

16
nofollow

Ulefone Paris, primul custom firmware – tutorial instalare Perfect-ROM V 2.0 – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa instalati acest firmware customizat pentru Ulefone Paris si de unde sa-l descarcati plus capturi de ecran cu noul ROM. Din moment ce Evolio X5 este la baza Ulefone Paris, posibil ca cei ce au varianta “romaneasca” sa poata si ei instala, insa o fac pe propria raspundere!

Tutorial functional 100%, testat si instalat personal pe unul dintre telefoanele mele de teste!

 • Descarca de AICI SP Flash Tools
 • Descarca de AICI noul firmware Perfect-ROM V 2.0 (full)

Imbunatatiri aduse:

 • Bazat pe versiunea oficiala Ulefone
 • Root inclus & BusyBox
 • Inclus recovery customizat TWRP
 • Deblocat BOOT.IMG
 • Meniu in limba romana si imaginea de boot customizata
 • Imbunatatiri software si la nivel de stabilitate
 • Modificat fisier build.prop
 • Indepartate aplicatiile CallerId Search”, “JIAJINAgingTest” si Launcher iBingo, sursa potentiala de  malware!
 • Adaugat Smart Launcher si widget Chronos + sunete pentru notificari

Pe desktopul calculatorului, dezarhivezi SP Flash Tools dar si arhiva ce contine noul firmware custom pentru Ulefone Paris si apoi pornesti pe PC SP Flash Tools.

Intrati in meniul telefonului si activati optiunea USB Debugging, apoi il opriti complet, scoateti bateria pentru cateva secunde, o reintroduceti dar nu porniti telefonul!

Aplicatia SP Flash Tools deschisa si selectat scatterul MT 6753_Android_scatter.txt, ca in imaginea de mai jos:

1

ATENTIE: Eu am selectat Format All + Download, ceea ce inseamna ca telefonul se va formata si veti pierde absolut toate datele personale. Astfel, veti avea un sistem de operare curat si proaspat instalat!

2

Dupa ce ati facut toate astea, apasati pe butonul “download” din SP Flash Tools si apoi introduceti cablul USB in telefon. Trebuie sa aveti toti driverii instalati pe PC pentru ca procedura sa functioneze. Gasiti aici pe site driveri pentru MediaTEK, folositi functia “cautare”

Asteptati acum cam 5 minute, nu interveniti asupra telefonului, nu-l deconectati de la USB!

4

Cand procedura este gata, veti primi mesajul de mai jos si veti putea sa-l deconectati de la PC si sa-l reporniti. Primul boot poate dura mai mult, in jur de 4-5 minute!

5

Noul firmware customizat instalat pe Ulefone PARIS arata cam asa:

Fisier firmware oferit de  cuvetto

16 COMENTARII

 1. eu am avut 6-le si mi s-au dus IMEI urile, de asta am instalat acest Rom pt a avea acces root sa pot rescrie IMEI urile. Pe 6 nu am reusit nicum sa ii fac root

 2. Bogdan, este instalat de 1 zi, insa nu este telefonul pe care-l folosesc personal, el este mai mult de teste. In principiu am zis ce modificari aduce, poti astepta insa si Marshmallow pe Ulefone Paris cand va veni sau il poti testa si pe acesta.
  La prima vedere mi se pare mai curat, mai aerisit si ceva mai rapid plus ca au fost indepartate sursele posibile de malware.

 3. Cosmin folosesti de mult ROM ul asta ? .. cum e ? Consideri ca merita sa mai astept cateva zile sa faca update-ul la Marshmallow sau sa instalez Rom ul asta ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here