baterie

Ulefone Power 5 cu baterie uriasa vine la MWC 2018

ulefone power 5
ulefone power 5

Ulefone Power 5 cu baterie uriasa vine la MWC 2018, loc in care asteptam o multime de noi modele de telefoane mobile. Evenimentul va avea loc in Barcelona, la finalul lunii februarie.

Ulefone Power 5 va fi dotat cu o baterie de mare capacitate, asta nu inseamna neaparat si o autonomie de top. Mai sunt la ora actuala telefoane chinezesti cu acumulatori de peste 10.000 mAh, insa nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Cei 13.000 mAh ai noului Ulefone Power 5 vor asigura in jur de 9 ore de autonomie.

ulefone power 5
ulefone power 5

Dupa Ulefone Power 3 lansat in urma cu cateva luni, ne-am fi asteptat sa-l vedem pe Power 4. Se pare ca acesta nu va sosi pentru momen, s-a facut trecerea direct la Power 5. Motivul poate fi dat de constructia noului model, conform pozelor, acesta poate fi un model rugged, asta inseamna rezistenta la apa si praf.

Pentru moment, nu avem alte detalii legate de Ulefone Power 5, din poza de mai sus ne dam seama de capacitatea acumulatorului, observam si 2 difuzoare plus doi senzori foto principali.

Nu pare a avea totusi un display 18:9, posibil sa fie un telefon cu dotari medii. Detalii suplimentare, in perioada urmatoare!