baterie

Huawei P20 Lite apare in primele poze reale

Huawei P20 Lite apare in primele poze reale

Huawei P20 Lite apare in primele poze reale, acestea au fost vazute pentru prima oara pe Weibo, celebra retea e socializare din China.

Este locul in care apar majoritatea zvonurilor referitoare la telefoanele mobile. Din fericire, majoritatea se adeveresc a fi reale!

De data aceasta, il vedem pe Huawei P20 Lite in doua poze, acestea par a fi reale. Este clar ca intr-un fel sau altul, multe modele de telefoane mobile ce vor fi lansate in 2018 vor incerca sa-l copieze pe iPhone X.

Huawei P20 Lite apare in primele poze reale

Fie ca discutam despre faimosul “notch”, fie ca ne referim la dispunerea camerelor foto principale. In cazul lui Huawei P20 Lite, observam un display ce ne duce cu gandul la iPhone X.

Desi nu are un “breton” foarte mare, putem spune ca cei de la Huawei au tras cu ochiul la Apple sau chiar la Sharp.

In zona respectiva, Huawei P20 Lite va avea integrat difuzorul pentru convorbiri, senzorul foto sau restul senzorilor. In mod clar, acest tip de design va permite ecranului sa se intinda pe aproape toata suprafata frontala.

Debutul modelelor Huawei P20 Lite, P20 si P20 Plus ar urma sa aiba loc in data de 27 Martie, la Paris. Pana atunci, vom sti mai multe detalii legate de specificatiile tehnice.