Acasă Stiri despre telefoane UMi promite in curand un update la Android 7.0 Nougat pentru telefoanele...

UMi promite in curand un update la Android 7.0 Nougat pentru telefoanele sale!

0

Daca la capitolul specificatii tehnice  / pret companiile din China stau destul de bine sau poate ca cel mai bine, nu asta pot spune despre tot felul de informatii pe care ei le “arunca” in mediul online. Personal, nu prea mai am incredere in ceea ce spun ei si prefer sa astept ca lucrurile sa se concretizeze, de multe ori una spun si alta fac.

 

Acum, cei de la UMi anunta insa pe pagina lor oficiala de Facebook dar si pe site-ul oficial ca UMi SUPER, UMi MAX si PLUS vor primi noua versiune de Android 7.0 Nougat in curand si chiar de ofera o data precisa! Este vorba de ajunul Craciunului, adica data de 24 decembrie 2016. 

 

Este probabil ca acest update de firmware sa vina via OTA sau ca el sa fie disponibil spre descarcare pe site-ul oficial. Este posibil insa ca aceste versiuni sa fie in stadiul beta si ele sa ajunga teoretic pe telefoane (in cazul OTA) abia la inceputul anului 2017 si posibil sa aiba si mici probleme de stabilitate.

Ramane de vazut daca asa va fi si chiar sunt curios daca cei de la UMi se vor tine de cuvant si in data de 24 decembrie vor veni cu Android Nougat pe telefoanele amintite anterior sau daca este numai un impuls pentru vanzari, asta avand in vedere ca vine si Black Friday 2016 si posibil ca telefoanele lor sa aiba parte de reduceri de pret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.