Acasă Telefoane Chinezesti UMIDIGI One este anuntat oficial, apare iar acel “notch”

UMIDIGI One este anuntat oficial, apare iar acel “notch”

15
nofollow

UMIDIGI One este anuntat oficial, apare iar acel “notch” si producatorul ne spune ca va fi o versiune Lite a modelului UMIDIGI Z2, clona de iPhone X cu pretentii de flagship.

Cunoastem si cateva detalii legate de noul UMIDIGI One, avem la dispozitie inclusiv cateva fotografii oficiale.

umidigi oneNe dam seama rapid despre ce fel de design este vorba. UMIDIGI One seamana destul de mult cu un iPhone X, insa exista si cateva deosebiri. Observam din imaginea de mai sus senzorul de amprente care s-a mutat in partea laterala a telefonului, el este integrat in butonul de pornire/oprire.

UMIDIGI One va fi primul smartphone de la UMIDIGI care va intra oficial pe piete de desfacere noi, inclusiv SUA, Australia, Brazilia, Canada și India.

umidigi one

Ecranul va avea un raport 19:9 si o diagonala de 5.9″, nu exista pentru moment date legate de rezolutie. vedem si doua camere foto principale, mai stim si ca UMIDIGI One va suporta incarcare wireless. Din pacate, nu cunoastem alte detalii tehnice, nu exista informatii referitoare la procesor, RAM sau chiar pret.

Un lucru este cert, telefonul va sta bine la capitolul conectivitate, in principal 4G!

15 COMENTARII

  1. Senzor de amprente nu am mai prea vazut , decat la Razer Phone, pana acum primul dintre toate celelalte copii aple lui iPhone X care are asa ceva

    • Multumesc frumos, am scris articol, am folosit si imaginile de la tine. Am pprimit si eu pe S8 PLUS. Te rog sa-mi spui daca ai pe S8 probleme cu notificarile (Facebook, Messenger, YouTube). Se pare ca nu primesc notificari acum, pe noul Oreo. Am S8 PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here