Acasă Stiri Android Si Noutati Telefoanele Xiaomi ar putea sa isi faca aparitia in SUA

Telefoanele Xiaomi ar putea sa isi faca aparitia in SUA

3

Gigantul chinez Xiaomi, popular in tara sa mama, Asia si Europa ar vrea sa isi aduca smartphonuri-le pe piata din Statele Unite ale Americii. Aceasta stire vine dintr-un raport al celor de la The Wall Street Journal, in care spune ca Xiaomi ar vrea sa inceapa comercializarea smartphone-urilor sale pe piata americana, inainte de incheierea anului 2018.

dsc_0070 Xiaomi Redmi Note 4 - UNBOXING in limba romana!

Fondata in anul 2010 de catre Lei Jun, – principalul fondator – compania a devenit rapid populara cu ajutorul smartphone-urilor sale, care ne-au uimit in ultimul timp, si a anumitor electronice cum ar fi TV-uri, scootere si multe altele. In plus, anul trecut, compania a inregistrat un profit de 15 miliarde de dolari americani.

dsc_0069 Xiaomi Redmi Note 4 - UNBOXING in limba romana!

Aducand vorba mai devreme despre smartphone-urile sale, este pacat sa nu mentionam pe cele mai populare dintr-e ele cum ar fi Mi Mix 2, Mi A1 si Mi A6, dar si multe altele. Xiaomi este cel mai popular producator de telefoane mobile din China – tara mama – si India. Bine de stiut este faptul ca Xiaomi este pe primul loc pe piata Indiana de smartphone-uri.

Lansarea intarziata pe piata americana de smartphone-uri, o sa fie un pas greu de facut, in ceea ce priveste concurenta venita din partea celor de la ZTE si Huawei. Dar, daca Xiaomi continua sa se descurce cum a facut-o pana acum, nu ar trebui sa intampine nicio problema. Succesul american a fost cunoscut si de catre cei de la ZTE si de la Huawei, in urma cu ceva timp. Din pacate lansarea lui Mate Pro 10 de catre Huawei, prin intermediul AT&T si a Verizon, este presata non-stop de catre guvernul american.

Mentionand tot ce a fost spus mai devreme, speram ca gigantul chinez sa aiba un plan prin care sa se adapteze conditiilor guvernului american si sa nu intampine problemele, ca de exemplu cea suferita de catre Huawei. Poate intr-o buna zi, vor veni si in Romania…

3 COMENTARII

  1. Din cate am tot auzir si citit pe Andtrodro.ro, Xiaomi este un producator bun de telefoane si dupa mine merita sa ajunga si in america , multe alte obiecte chinezesti sunt vandute in america

  2. Ce gluma bună, Xiaomi mai bun ca Huawei… Mate 10 pro cui rămâne? P20? Hello, am înțeles ca fac telefoane bune, dar sa fim realisti. Oneplus de asemenea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here