Connect with us

Un iPhone 14 Pro Max ieftin de tot, numai ca este replica si poarta denumirea oficiala de i14 Pro Max. Poate fi cumparat (disponibil global) de pe aliexpress.com si costa chiar foarte putin pentru un smartphone care arata bine de tot, cel putin in poze. Insa, calitatea constructiei nu are cum sa impresioneze, asa cum nu o va face nici ansamblul hardware.

iPhone 14 Pro Max replica

Este un telefon bun pentru pus la colectie, sa te uiti la el si sa te intrebi cum pot chinezii sa scoata astfel de replici si lista de intrebuintari mai putin comune poate fi extinsa. Specificatiile tehnice nu sunt deloc clare, aflam ca are fie un 6753 de la MediaTEK (aparut prin 2015), fie puternicul MT6889. Ultima varianta as exclude-o din start asa cum exclud si ecranul AMOLED cu rata de refresh de 120Hz si diagonala de 6.5 inch.

replica iphone 14 pro max

Replica de iPhone 14 Pro Max are un pret de 90USD pentru versiunea cu 2GB RAM si 125USD pentru cea cu 6GB RAM, destul de greu de crezut ca are chiar 6GB RAM. Eu as spune ca in interior sunt componente pe care le gaseam acum 6 sau 7 ani pe telefoanele mai slabe, exteriorul arata ok, insa calitatea asamblarii nu are cum sa fie premium. Modelul i14 Pro Max nu are logo-ul Apple aplicat in partea din spate.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!