Acasă Stiri Android Si Noutati Un mare producator de telefoane ar iesi din acest domeniu!

Un mare producator de telefoane ar iesi din acest domeniu!

1

Prin 2014 sau 2015, cine avea LG G3 sau LG G4, putea sa se considere un fericit si sa tina in mana unele dintre cele mai bune telefoane din lume. Asta am putea spune si despre modelele LG V20, V30 sau V40, terminale bune si reusite.

Insa, in ultimii ani, ceva s-a intamplat si acest producator parca nu a mai stiut calea pe care sa o urmeze. Ar fi greu acum sa stam sa analizam cu exactitate cauzele pentru care cei de la LG nu au mai produs telefoane care sa se caute.

Numai departamentele lor stiu ce s-a intamplat, cert este ca am simtit ca ceva nu este ok. Practic, in 2020, numai LG Velvet a reusit sa ne atraga atentia. Dar nici acela nu era cu adevarat un flagship. Au mai fost cateva modele mid-range, insa au trecut destul de neobservate (cel putin in Romania).

Se pare ca in ultimii 5 ani de zile, compania a pierdut in jur de 4.5 miliarde de dolari. Au incercat sa schimbe anumite strategii si sa inoveze, dar din pacate, nu stiu cat de bine le-a iesit.

CEO-ul LG, Kwon Bong-seok, spune pentru The Korea Herald ca are in plan unele schimbari radicale atunci cand vine vorba de afacerea cu smartphone-urile. 

Întrucat concurența pe piața globala pentru dispozitive mobile devine din ce in ce mai acerba, este timpul ca LG sa judece la rece și sa faca cea mai buna alegere. „Compania are in vedere toate masurile posibile, inclusiv vanzarea, retragerea sau reducerea activitații smartphone-urilor.”

Vestea nu este deloc buna pentru noi, decizia de retragere ar putea avea un impact destul de mare in acest domeniu. In orice caz, LG ramane un mare si important jucator pe piata televizoarelor SMART sau a componentelor, deci vom mai auzi de ei.

1 COMENTARIU

  1. Au tehnologii inovative la display-uri si sunt greu de înțeles de ce nu o aplica smartphone-uri (pliabile/ultrasubțiri..etc)
    Ar putea rupe gura targului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here