Connect with us

Caviar este un brand rusesc si in special, se ocupa de customizarea diverselor modele de telefoane. Din unele premium, reusesc sa le faca mai mult decat atat. Tot felul de insertii din cele mai fine materiale, diamante, aur…lux intr-un cuvant.

Si pentru a-ti permite un asemenea model customizat de Caviar, trebuie sa ai multi, multi bani in conturi. Dar te vei alege cu un telefon unicat, toate modelele fiind lucrate manual. De data aceasta, au luat la ochi un Galaxy Z Fold 4, cel mai scump telefon produs de Samsung.

caviar samsung

Oricum, acesta costa aproape 2000 de euro in Romania, dar customizat si preparat ca la carte, vei plati pe el usor peste 11.000 USD! Poate vi se pare exagerat acest pret, insa vei avea in buzunar un Samsung cu piele de vitel si atentie, particule de meteorit din trei pietre diferite: Seymchan, Muonionalusta și Canyon Diablo.

Caviar Galaxy Z Fold 4

Spre exemplu, meteoritul Muonionalusta este un meteorit clasificat drept octaedrit fin, de tip IVA (Of) care a cazut in nordul Scandinaviei la granita dintre Suedia și Finlanda. Primul fragment al meteoritului a fost descoperit in 1906.

Fiecare fragment este unic, asta inseamna ca fiecare telefon este la fel de unic. Daca vreti sa puneti mana pe el, ar trebui sa va grabiti. Caviar produce doar 29 de unitati, toate avand logo-ul realizat din aur de 24k.

In interior, nimic nu este schimbat si ramane practic 100% un Samsung Galaxy Z Fold 4 cu display pliabil si hardware ultra performant. Deci, ce mai asteptati? Intrati la Caviar pe site, pregatiti cardul si platiti 11.000 USD pe un telefon exclusivist!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *