Acasă Stiri despre telefoane Update UTOK 500Q HD Android 4.4 KitKat

Update UTOK 500Q HD Android 4.4 KitKat

2

Update UTOK 500Q HD Android 4.4 KitKat

Iata ca astazi o alta firma ce comercializeaza tablete si telefoane mobile sub brand romanesc ofera un update de firmware oficial. Este vorba de Utok ce actualizeaza versiunea sistemului de operare pentru telefonul UTOK 500Q HD, versiune ce incepand de atsazi este 4.4 KitKat.

Printre beneficii as enumera un management imbunatatit al aplicatiilor, ce duce la sporirea securitatii dispozitivului un multitasking mult mai rapid gratie optimizarii memoriei RAM si a ecranului tactil ce raspunde comenzilor intr-un timp mai scurt.

u

Prin actualizarea sistemului de operare prezent pe UTOK 500Q HD, aducem clientilor nostri noi functii de care pot profita, o viteza de rulare a aplicatiilor mult mai buna si o stabilitate care se observa cu usurinta in utilizarea de zi cu zi. In plus, am pastrat caracterul standard al interfetei Android KitKat 4.4, astfel incat utilizatorii se pot bucura de un design simplificat, pragmatic si mult mai atractiv.” a declarat Liliana Piticas, Digital Business Development Manager UTOK.

VEZI AICI PRETUL ACTUALIZAT PENTRU UTOK 500Q HD

 UTOK 500Q HD beneficiaza prin acest update si de modul immersive, functia prin care utilizatorii pot profita de afisarea full screen a informatiilor de pe ecran, cloud printing, afisarea controalelor multimedia pe lock screen, colectia emoji si de un design nou Android.

2 COMENTARII

  1. Salutare! imi poti spune, te rog, cum sa fac un upgrade de android la al meu UTOK FURY? Pe telefon este o versiune de android 4.4.2 si as dori un Android 5.1.1 Lollipop. Toate cele bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.