Connect with us

Xiaomi a anuntat oficial data de lansare pentru cele doua modele din seria POCO F5 si POCO F5 Pro, cunoastem chiar o parte a specificatiilor tehnice. Sunt telefoane mobile asteptate cu interes, speram de la ele un pret cat mai bun si dotari cat mai multe, pana la urma fac parte din gama “POCO”.

POCO F5 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 7 Plus Gen 2, l-am vazut deja la treaba in interiorul modelelor Redmi Note 12 Turbo si Realme GT Neo5 SE, performantele acestuia fiind excelente, simulare cu cele ale unui chipset Snapdragon din seria 8, dar nu cele mai recente.

"Regele" Poco F5 PRO, ce specificatii importante va avea

Dar mai sunt surprize si asa cum Xiaomi ne-a mai aratat in trecut, se pricep sa amestece telefoanele intre ele. Astfel, imaginile sugereaza ca POCO F5 ar fi la baza chiar un Redmi Note 12 Turbo. Display AMOLED de 6.67 inch, o baterie de 5000 mAh si o configuratie de trei camere, cu o camera principala de 64 MP, o camera ultra-wide de 8 MP si o camera macro de 2 MP.

"Regele" Poco F5 PRO, ce specificatii importante va avea

POCO F5 Pro este asteptat sa fie lansat cu procesor Snapdragon 8 Gen 1, super performant, dar nu chiar flagship. Dar ce sa vezi, nici el ar fi un smartphone nou, se vorbeste despre o versiune rebrenduita a modelului Redmi K60.

Telefonul va avea memorie RAM de tip LPDDR5 și stocare rapida UFS 3.1, un ecran de tip AMOLED cu rezoluție QHD+, diagonala de 6,67 inci și cu o rata de refresh de de 120Hz. O baterie de 5500 mAh ce va suporta incarcare rapida de 67W.  Evenimentul de lansare va avea loc in data de 9 mai, asteptam disponibilitatea in Romania si preturile de vanzare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!