Acasă Telefoane UTOK UTOK D45w Specificatii, Pret Si Pareri

UTOK D45w Specificatii, Pret Si Pareri

0

UTOK D45w Specificatii, Pret Si Pareri

UTOK D45w este cel mai nou model de telefon lansat de catre companie, UTOK mai lansand de la inceputul anului si pana acum cateva modele de telefoane performante, Utok Fury sau Utok Stellar Elite.

Nu este cazul si acestui model ce vine cu specificatii tehnice mai slabe, destinat in special celor cu bugete scazute sau copiilor. Este ciudata denumirea acestui telefon, D45w fiind oarecum greu de tinut minte. Cred ca ar fi fost mai ok daca acest model avea o denumire mai comerciala, ceva sa-ti ramana in minte si sa-ti atraga atentia.

Oricum, asa cum spuneam, este un telefon accesibil, avand un pret de 399 lei, ecran cu o diagonala de 4.5″, sistem de operare Android 4.4 KitKat dar si 1 GB RAM.

trf

 

Telefonul este disponibil numai in varianta alba si pot spune ca la aspectul design sta destul de ok pentru 399 lei. Nu este cel mai frumos telefon din lume dar nici cel mai urat si cu siguranta isi are locul pui pe piata telefoanelor mobile accesibile de la noi din tara. Dotarile complete in tabelul de mai jos:

Specificatii TehniceUTOK D45w
Dual SIMDA
Ecran480 x 854, IPS, 4.5″
ProcesorDual Core MediaTek 6572, 1.2 GHz
RAM1GB
Memorie Interna4GB
Camera Foto5MP / 0.3MP
ConectivitateGPS, USB, FM, WiFi, Bluetooth
Acumulator1650 mAh
Greutate138 g
Grosime10 mm
Pret Lansare399 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here