Acasă Stiri despre telefoane UTOK “demoleaza preturile” la telefoanele rugged din oferta

UTOK “demoleaza preturile” la telefoanele rugged din oferta

3

UTOK “demoleaza preturile” la telefoanele rugged din oferta – Iata ca cei de la UTOK incep o noua campanie de reduceri, campanie prin care preturile telefoanelor din gama rugged sunt reduse cu pana la 48%, asta pana in data de 26 ianuarie 2016, oferta buna pentru cei ce cauta un astfel de telefon la un pret bun. 

Pe aceasta nisa, cei de la UTOK sunt fara indoiala primii in Romania, oferta lor este cu mult mai buna fata de principalii competitori locali. Astfel, cei de la UTOK au gama Dorel si gama Explorer, dar si casti rezistente la apa sau acumulatori externi speciali construiti pentru a functiona in conditii dificile de mediu.

eee

Seria Dorel cuprinde modelele Dorel 2, 3 si 4, ultimul avand in acest caz si cea mai mare reducere, 400 de lei, seria Explorer cuprinde modelele Utok Explorer 3 si 4, modelul Explorer 4 avand la randul lui o reducere de 400 de lei gratie acestei campanii!

Ce inseamna telefoane rugged? In mare, telefoanele sunt complet protejate impotriva apei si a prafului, carcasa fiind una speciala si deosebit de rezistenta, sticla ecranului este si ea una speciala si dura, de regula se foloseste cea de tip Gorilla Glass, asa cum intalnim si pe modelele din gama UTOK Explorer sau Dorel. Telefoanele au standard IP68, capabile sa reziste imersiei in apa de pana la 1.2 metri, timp de pana la 40 de minute, in timp ce socurile mecanice pe distante de pana la 1.2 metri dar si diferite functii si caracteristici sau butoane dedicate pentru apelare a serviciilor de urgenta, lanterna, etc.

www

Am avut si eu ocazia sa testez un telefon din gama Explorer si chiar am testat rezistenta acestuia la apa introducand-ul complet intr-un bazin, testele le gasiti pe site.

OFERTA COMPLETA AICI.

3 COMENTARII

    • Bogdan, aceste telefoane au tinta lor, sunt telefoane ce le vei folosi secundar si in cazul asta nu cred ca ai nevoie de specificatii tehnice de top. Ele au alt rol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.