Acasă Aplicatii telefoane Android Swiftly Switch, aplicatie Android ce va ajuta sa fiti mai rapizi in...

Swiftly Switch, aplicatie Android ce va ajuta sa fiti mai rapizi in utilizarea telefonului

1

Swiftly Switch, aplicatie Android ce va ajuta sa fiti mai rapizi in utilizarea telefonului – Swiftly Switch este o aplicatie gratuita, ce va pune la dispozitie un quick-acces menu din partea laterala a telefonului. Aplicatia va arata aplicatiile deschise recent, astfel puteti trece rapid de la o aplicatie la celalta. Puteti adauga si aplicatiile voastre favorite sau butoanele Back, Home si Recent dar doar in versiunea PRO.
Aplicatia nu este deloc greu de inteles si este chiar foarte simpla, face exact ceea ce spune si nimic in plus. Pentru a lucra cum trebuie, aplicatia are nevoie de acces la datele despre utilizare si la optiunile de accesibilitate. Ii vom acorda permisiunile chiar prin intermediul aplicatiei, dupa ce am instalat-o. Deci, prima data deschidem aplicatia si ne va intampina urmatorul ecran, iar apasand pe Step 1, aplicatia ne va duce in meniul Usage stats, de unde vom activa permisiunile pentru aplicatie.

descărcare
Repetam operatiunea si pentru Step 2, care ne va duce in meniul accesibilitate, de unde, din nou, trebuie sa activam aplicatia.

descărcare (1)
Acum, vom putea selecta Edge 1 (Edge 2 este disponibil doar in vesiunea PRO, ca si Favourite apps si Exclude apps), apoi apasand pe rotita vom putea edita setarile, cum ar fi dimensiune zonei sensibile si partea pe care sa fie pozitionataa zona din care apare meniul.

descărcare (2)
Indiferent in ce aplicatie sunteti, prin swipe de pe partea pe care ati setat zona va aparea meniul cu aplicatiile recente, astfel fiind foarte usor sa schimbati rapid intre aplicatii.

Screenshot_2016-01-17-13-34-21
Aplicatia pentru telefoanele Android Swiftly Switch este utila daca obisnuiti sa folositi mai multe aplicatii in acelasi timp, accesandu-le mai usor de aici decat din meniul recent al sistemului. Contra ar fi faptul ca in versiunea gratuita nu avem acces la prea multe optiuni, dar ramane o aplicatie bunicica, cu un rol bine stabilit.
Aplicatia se poate descarca gratuit de aici , iar versiune PRO este disponibila aici la un pret de 9,42 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.