Acasă Stiri Android Si Noutati Utok Pune La Bataie 2000 De Euro

Utok Pune La Bataie 2000 De Euro

0

Stiu ca androidro.ro este o sursa importanta de informare cand vine vorba de aplicatii Android, articolele legate de acest subiect avand o priza foarte mare la public. Din acest motiv am sa public si urmatoarea stire deoarece incurajeaza dezvoltarea de aplicatii, capitol la care nu stam chiar atat de bine.

Firma UTOK lanseaza concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, prin care va premia cu €2000 cea mai buna aplicatie destinata telefoanelor mobile cu sistem de operare Android.

Prin concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, UTOK isi doreste atat dezvoltarea comunitatii locale a programatorilor de aplicatii mobile cat si constientizarea unei cariere in acest domeniu, in contextul in care viitorul divertismentului, al informarii si al educatiei este mobil.  “Be Tomorrow’s App Genius” urmareste atat creativitatea aplicatiilor inscrise, cat si functionalitatea pe care acestea le ofera. Participantii pot inscrie aplicatii din categorii variate, precum jocuri, business, social, utility, fitness si multe altele, incepand cu data de 3 martie, pe site-ul www.utok.ro/app-genius.

be-tomorrows-app-genius Utok Pune La Bataie 2000 De Euro

 Concursul “Be Tomorrow’s App Genius” se va desfasura in perioada 3 martie – 26 aprilie 2015, timp in care participantii pot inscrie aplicatiile si aduna voturi ce reprezinta 40% din nota finala, un juriu specializat acordand 60% din totalul de puncte pe care fiecare participant il va avea.

Fiecare aplicatie va fi jurizata din punct de vedere al utilitatii, al originalitatii, fezabilitatii implementarii si al storyboard-ului.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here