Connect with us

Stiri despre telefoane

Vernee Mars cu display de 5.5″ comparat cu alte telefoane, la raportul display/suprafata frontala

Published

on

Cu cea mai subtire carcasa dintre telefoanele de 5.5 inchi, Verne Mars ofera un experienta superba inegalabila, cel putin asta sustin cei de la Vernee si asta datorita raportului bun dintre suprafata frontala si display. Desi are o diagonala de 5.5″, telefonul se compara in dimensiuni cu cele ce au o diagonala de numai 5″

De cand Samsung a devenit principalul producator de telefoane inteligente, din ce in ce mai multi producatori au inceput sa lanseze telefoane cu ecrane din ce in ce mai mari. In zilele de azi, cele mai multe telefoane au dimensiunea ecranului cuprinsa intre 5 si 6 inchi, cu toate astea, dimensiunea de 5.5 este cea mai populara.

Ecranele mai mari ofera o afisare mai buna a detaliilor si a continutului multimedia, in acelasi timp, ecranele mai mari ajuta utilizatorii sa administreze mai bine functiile telefonului, fapt care creste asteptarile utilizatorilor de la telefoanele inteligente.

Advertisement

Dupa cum stim, exista si reversul medaliei din pacate. Chiar daca ecranele mari sunt foarte convenabile si mai ales la capitolul multimedia, ele aduc problema controlului dificil cu o singura mana. Odata cu evolutia telefoanelor inteligente, ne dorim terminale din ce ince mai subtiri, mai usoare dar si mai puternice dar in contextul tehnologiei de la ora actuala, nu putem face mare lucru in aceasta privinta, de aceea producatorii de telefoane nu acorda mare atentie asupra acestui aspect.

Este foarte important ca un telefon cu un display mare, de 5.5″ sau 6″ sa aiba o carcasa cat se poate de mica, adica raportul dintre suprafata fronata si display sa fie scazut. Vernee Mars a insistat sa imbunatateasca experienta utilizatorului prin fix aceste detalii, asta incearca sa ne transmita producatorul telefonului.

Telefonul vine cu o diagonala de 5.5 inchi si o rezolutie Full HD 1920x1080p si pentru a asigura o experienta cat mai buna cu o singura mana, producatorul a realizat carcasa lui Mars mult mai compacta, cu dimensiunile de 151.6 x 73 x 7.6mm. 

Advertisement

Comparatiile de mai jos vor evidentia cat de bun este designul, il vedem pe Vernee Mars alaturi de alte telefoane cu pretentii:

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des