Connect with us

Stiri despre telefoane

Gata, se intampla si in Romania, YouTube te blocheaza daca folosesti AdBlock

Published

on

De acum incolo, ar fi bine sa te gandesti daca ar fi bine sa folosesti AdBlock, un instrument care devenise din ce in ce mai popular si sa recunoastem, era util in anumite situatii.

Destul de stresant sa urmaresti pe YouTube un clip video si el sa fie intrerupt de reclame, insa nu uitam ca toti creatorii de continut trebuie sa castige ceva ca urmare a continutului pe care-l fac. Apoi, YouTube vrea partea lui…

youtube blocheaza conturi daca folosesti adblockInitial, prin vara, ei testau aceasta caracteristica prin alte zone ale globului. Insa, conform sursei, acum se aplica si celor din Romania. Vestea buna este ca nu se blocheaza contul, pur si simplu nu mai ai acces la continutul YouTube. In momentul in care vei deschide aplicatia cu un AdBlock instalat, vei vedea mesajul de mai sus.

Ai 2 optiuni mari si late. Fie permiti anunturile YouTube, fie platesti pentru versiunea Premium (sunt 2 luni gratuite de incercare). In acest moment, sunt disponibile 3 planuri;

Advertisement

Individual Pachet lunar la costul de 26 RON pe luna. Beneficiezi de doua luni gratuite pentru testare, ofertă disponibila numai pentru membri noi care indeplinesc anumite conditii.

Familie Tariful este de 39 RON lunar. Ai posibilitatea de a adauga pana la cinci membri de familie, cu varsta de 13 ani sau mai mult, in aceeasi gospodarie. Oferta pentru luna de testare este valabila doar pentru cei eligibili si sunt aplicabile anumite limite.

Student Pretul pentru studenti este de 15 RON pe luna. Aceasta optiune este destinata exclusiv studentilor care corespund unor criterii specifice. Verificarea anuala este necesara si sunt aplicabile anumite restrictii.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171