Acasă Telefoane Allview Viper i De La Allview Specificatii Si Pret

Viper i De La Allview Specificatii Si Pret

0

Viper i De La Allview Specificatii Si Pret

Primul model Allview Viper s-a bucurat de un real succes, fiind cel mai vandut telefon al firmei.

A urmat apoi Viper S si astazi cei de la Allview lanseaza modelul Viper i, un smartphone accesibil dar cu specificatii tehnice putin sub primele doua modele.

Viper i costa 799 lei.

[box type=”info” ]”Noul device este cel mai accesibil smartphone din gama Viper, păstrând în acelaşi timp caracteristicile performante care au consacrat acest sortiment. Viper i se remarcă printr-un design slim, display IPS OGS de 4,7 inch şi un procesor Quad Core de 1,3 GHz. Smartphone-ul este dotat cu două camere foto de 8, respectiv 2 MP, oferă conectivitate 3G pe ambele SIM-uri şi GPS cu suport Sygic.”[/box]

Viper i este un smartphone cu personalitate, care emană buna dispoziţie datorită culorilor vii în care este disponibil: roz, galben şi albastru. Este atât un gadget performant, cât şi un accesoriu la modă, destinat celor care vor să iasă în evidenţă.

Capacul device-ului înglobează şi frame-ul lateral, oferind senzația de design unitar. Smartphone-ul elegant este uşor de manevrat datorită grosimii de numai 8,11 mm şi a greutăţii de 143 de grame.

Untitled Viper i De La Allview Specificatii Si Pret

Procesorul Quad Core de 1,3 GHz, susţinut de memoria RAM de 1GB şi de soluţia grafică Mali 400 oferă utilizatorilor o experienţă optimă de browsing şi multi tasking. Touchscreen-ul este realizat prin tehnologia OGS (One Glass Solution), iar ecranul este protejat de Dragontrail X Glass, material ce oferă o rezistenţă foarte mare la zgârieturi. Sasiul intern este construit din magneziu, un material ce oferă o rezistenţă mecanică şi o rigiditate mai mare, pastrând în acelaşi timp greutatea scazută.

alb Viper i De La Allview Specificatii Si Pret

 Camera principală Omnivision model OV8830 de 8 MP cu Autofocus și tehnologie BSI 2, oferă o serie de funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Eraser şi Gesture Shot. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto, de 2 MP, care facilitează realizarea de autoportrete şi convorbirile video. Sitemul DTS integrat şi amplificatorul audio Yamaha garantează o înaltă fidelitate sonoră.

Viper i este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Noul device Allview este disponibil in culorile alb, negru, roz, galben si albastru si poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepand cu data de 15 mai 2014 la preţul de 799  lei. Capacele de protecţie colorate se pot achiziţiona separat.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here