ViPER4Android FX vine in mod normal pe majoritatea versiunilor de Android customizate sau pe CuanogenMOD. Dar am reusit sa instalez aceasta aplicatie audio performanta pe un Allview E2 Jump fara root si cu un firmware oficial nemodificat. Aduce imbunatatiri majore si setari multiple pe partea audio, atat pentru casti dar si pentru difuzorul extern, casti bluetooth sau USB/Dock.

Recomand aplicatia celor pretentiosi cu reglajele pe partea de sunet sau celor ce nu sunt multumiti de cat de tare se aude difuzorul extern. Aplicatia nu se gaseste in Google Play dar la sfarsitul articolului am sa va dau link de unde puteti descarca aplicatia in format apk. si instala ulterior cu ajutorul unui manager de fisiere.

Ai la dispozitie un egalizator cu multe presetari sau optiuni, setari legate de claritate, de bass, poti activa ViperBass, Extra Loud, Surround+ sau regla alte aspecte. Aplicatia functioneaza pe Android 4.4 KitKat dar nu am incercat pe Lollipop sau Jelly Bean.

Iata interfata ViPER4Android FX aplicatiei si o parte din setarile disponibile:

Descarca ViPER4Android FX de AICI.

CITESTE SI:  Super aplicatie Android - Today in History

5 COMMENTS

  1. Poti incerca, nu pateste nimic telefonul. In cel mai rau caz nu iti va merge aceasta aplicatie.

  2. Este urcat pe fileshare.ro, acolo este un site de gazduire fisiere gratuit…nu sunt virusi dar cred ca deschide alte siteuri web. Am sa incerc sa-l urc maine pe google drive, e mai safe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree