baterie

Viva H8 O Surpriza Placuta De La Allview

Viva H8 O Surpriza Placuta De La Allview

Prin lansarea modelului H8, cei de la Allview acopera si segmentul tabletelor cu ecran de 8 inch cu procesor quad core. Avem de-a face deci cu o tableta cu un design ce impresioneaza, de tip slim, procesor puternic, ecran cu rezolutie HD, memorie RAM suficienta de 1 GB pentru o rulare fluenta a celor mai pretentioase aplicatii si jocuri din Google Play, camera foto-video buna de 5 MP si pe deasupra capabila de inregistrare video HD 720p la 30 fps, camera foto secundara de 2 MP ideala pentru apeluri video 3G.

Ecranul este unul cu o diagonala de 7.9 inch de tip IPS-LCD cu o rezolutie de 1024 x768 px de tip capacitiv multitouch si capabil sa redea pana la 16 mil. culori.

Si la partea de conectivitate tableta sta foarte bine prin modemul 3G integrat HSPA +, Bluetooth v4.0 cu A2DP si EDR, WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct si USB 2.0.

Tableta dispune de o baterie de tip LI-PO de 3.7 v si 4000 mAh capabila sa asigure un stand-by de 400 ore si o functionare continua de pana la 4 ore.

Ca sistem de operare intalnim un Android 4.2 Jelly Bean, procesorul grafic este clasicul PowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0, memorie interna este suficienta de 8 GB, insa poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD.

Viva H8 este o tableta destul de subtire avand o grosime de doar 7.9mm sio greutate de 374 g.

La capitolul multimedia H8 dispune de un singur difuzor, este capabila de redare de  fisiere video cu rezolutie  de pana la 1920X1080p, nu dispune de radio FM insa are functia de apelare video prin 3G si apelare voce.

Asa cum ne-au obisnuit cei de la Allview tabletavine si cu cateva aplicatii utile preinstalate cum ar fi: Antivirusul Bitdefender, Office Suite, APV Viewer sau AllClick.

Viva H8 poate fi cumparata in schimbul a 999 lei (pret pe site-ul oficial)