DISTRIBUIȚI

Viva i7 Noua Tableta Intel De La Allview

Dupa ce in luna noiembrie firma Allview a lansat tableta Viva i8 cu procesor Intel ce s-a bucurat de un real succes fiind cea mai buna tableta romaneasca, iata ca firma cu sediul in Brasov aduce acum inca o tableta dotata cu procesor Intel.

Este vorba de tableta Viva i7, o tableta cu un ecran de 7 inci si procesor Intel® Clover Trail ™ Dual Core

[box type=”info” ]„Tehnologiile de ultimă oră şi dotările performante pot fi accesibile tuturor. Viva i7 este o tabletă de buget care oferă o serie de beneficii la un preţ excelent: display de 7 inch, procesor Intel® Clover Trail ™ Dual Core, 1 GB RAM şi 8 GB Flash”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview. Procesorul Intel ® Clover Trail ™ care echipează tableta Viva i7 oferă performanţă maximă cu un consum scăzut de energie şi este dotat cu tehnologii de top precum Intel® Hyper-Threading, care permite rularea simultană a două thread-uri software paralele pe fiecare nucleu în parte. Astfel, paginile de internet se încarcă rapid, iar trecerea între aplicaţii are loc într-un timp foarte scurt. [/box]

viva-i7Allview

Tableta va fi lansata in luna mai, androidro.ro urmand sa va tina la curent cu data lansarii specificatiile tehnice si pretul tabletei Viva i7 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here