Acasă Tablete Allview Viva i7 Noua Tableta Intel De La Allview

Viva i7 Noua Tableta Intel De La Allview

0
nofollow

Viva i7 Noua Tableta Intel De La Allview

Dupa ce in luna noiembrie firma Allview a lansat tableta Viva i8 cu procesor Intel ce s-a bucurat de un real succes fiind cea mai buna tableta romaneasca, iata ca firma cu sediul in Brasov aduce acum inca o tableta dotata cu procesor Intel.

Este vorba de tableta Viva i7, o tableta cu un ecran de 7 inci si procesor Intel® Clover Trail ™ Dual Core

[box type=”info” ]„Tehnologiile de ultimă oră şi dotările performante pot fi accesibile tuturor. Viva i7 este o tabletă de buget care oferă o serie de beneficii la un preţ excelent: display de 7 inch, procesor Intel® Clover Trail ™ Dual Core, 1 GB RAM şi 8 GB Flash”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview. Procesorul Intel ® Clover Trail ™ care echipează tableta Viva i7 oferă performanţă maximă cu un consum scăzut de energie şi este dotat cu tehnologii de top precum Intel® Hyper-Threading, care permite rularea simultană a două thread-uri software paralele pe fiecare nucleu în parte. Astfel, paginile de internet se încarcă rapid, iar trecerea între aplicaţii are loc într-un timp foarte scurt. [/box]

viva-i7Allview Viva i7 Noua Tableta Intel De La Allview

Tableta va fi lansata in luna mai, androidro.ro urmand sa va tina la curent cu data lansarii specificatiile tehnice si pretul tabletei Viva i7 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here