baterie

Voteaza-ti telefonul Android preferat al anului 2015

Voteaza-ti telefonul Android preferat al anului 2015

Voteaza-ti telefonul Android preferat al anului 2015 – De curand am deschis un articol in care va indrumam sa votati cel mai bun telefon sub brand romanesc, nu telefon romanesc deoarece nu exista asa ceva! Repet mereu asta deoarece cu toate ca specific “sub brand romanesc” voi tot ma trageti de urechi ;)) ciudat este totusi ca astazi pe la pranz am vazut o stire pe Antena 3, stire in care ne spuneau cate telefoane produc pe an cei de la Evolio! Chiar asa scria “produc”…

Ma rog, sa nu ne indepartam si sa alegem impreuna telefonul anului 2015, cel mai bun telefon lansat si am ales o lista destul de stufoasa, modele cunoscute ale firmelor celebre in aceasta industrie. Si am decis sa includ modele de le Samsung, Lenovo, LG, Xiaomi, Huawei, Sony, Asus si HTC, sper sa nu ma insel si toti cei pe care i-am enumerat isi produc singuri telefoanele mobile.

Voi tine deschis sistemul de vot pana pe 28 sau 29 decembrie si in ultima zi a anului voi scrie un articol legat de castigator.

Puteti vota o singura data, dupa ce votati veti putea vedea (automat) si cum sta treaba cu acest clasament, sunt 36 de modele.

 

rr34

[poll id=”3″]