Wakie Aplicatie De Alarma Mai Ciudata

Adica poti uita sa-i spui mamei, sotiei, fratelui sau telefonului sa te trezeasca prin modul clasic. Exista pentru Android o aplicatie recent lansata, Wakie – Social Alarm Clock ce te va trezi intr-un mod mai inedit.

Treaba sta in felul urmator: instalezi aplicatia, setezi ora de trezire si cand vine timpul vei fi sunat de un alt utilizator al aplicatiei ce va ramane anonim!

Pana in prezent au fost peste 30 de milioane de apeluri de trezire date si sunt peste 1.5 milioane de utilizatori din intreaga lume.

Stai fara grija, in caz ca nu te va suna nimeni, desi sansele sunt minime, aplicatia te va trezi automat.

Poate fi placut sa te trezeasca o domnisoara si sa-ti spuna cu o voce cristalina “wake up” dar poti avea “norocul” sa te trezeasca un nene la 60 de ani sau cineva pus pe glume…

qweqe Wakie Aplicatie De Alarma Mai Ciudata

Toate apelurile sunt anonime, dar dezvoltatorii au pus la dispozitie un formular prin care poti raporta glumele proaste. Si tu la randul tau poti intra in joc si poti trezi alte persoane.

“Majoritatea oamenilor urasc alarmele. Misiunea noastra este de a insenina diminetile oamenilor. Vrem sa-i facem fericiti si sa-i ajutam sa inceapa ziua cu un zambet. Oamenii primesc multe emotii pozitive cand vorbesc cu straini” explica co-fondatorul aplicatiei, Hrachik Adjamian.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

CITESTE SI:  Aplicatia oficiala, Campionatul Mondial de Fotbal 2018 din Rusia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord