Acasă Stiri despre telefoane X-Bee Drone 3.1, drona ieftina cu camera video de la Overmax

X-Bee Drone 3.1, drona ieftina cu camera video de la Overmax

4

X-Bee Drone 3.1 este drona perfecta si ieftina pentru cei ce-si doresc un astfel de gadget la un pret bun si cu specificatii tehnice destul de bune, dar si pentru cei ce vor sa se distreze facand cateva filmari sau poze din aer deoarece modelul X-Bee Drone 3.1 este dotat cu o camera video de 2MP si LED pentru iluminare.

Are niste specificatii tehnice destul de bune pentru pretul de 399 lei dar si functii interesante pe care le veti putea citi dupa tabelul cu caracteristicile tehnice:

OV-X-BeeDrone_front(black)

Camera:2MP
Giroscop:6-axe
Durata zborului:Pana la 40 min
Transmisie:2.4 Ghz
Telecomanda:DA
Cascadorii la 360 de grade:DA
Numar de elice:4 (+8 de rezerva)
Baterie:700 mAh
Raza de functionare:Pana la 100m
Cititor card de memorie:microSD
Inregistrare audio/video:Fisierele sunt salvate direct pe cardul de memorie
Timp de incarcare:50 min (o singura baterie)
Alimentare telecomanda: 4 x AA 1.5V
LuminiLED
Dimensiuni:34 x 34 x 9 cm

OV-X-BeeDrone_front(red)

-Drona este dotata cu 3 baterii interschimbabile de 700mAh incluse in set ce ofera pana la 40 de minute de zbor iar constructia este bazata pe patru elice ce permit zboruri precise si contribuie la durabilitatea per ansamblu a produsului.

-Cu ajutorul unei telecomenzi incluse in pachet veti putea fotografia de la o distanta de pana la 100 de metri, in timp ce cele trei baterii de 700mAh va ofera pana la 40 de minute de aventuri pe cer!

-Cardul de memorie de 2GB va permite sa stocati fotografii si clipuri video fara a fi nevoiti sa le copiati frecvent in calculator.

-Constructia este destul de robusta bazandu-se pe patru elice, cele 6-axe ale giroscopului si un set de elice de rezerva asigura un zbor stabil si in siguranta, precum si cascadorii – rotiri la 360 de grade, wingovers, rostogoliri, etc.

-In cutie,  fata de drona veti mai gasi: o telecomanda, 3 baterii, 12 elice, 2 cabluri USB de incarcare, un card de 2GB de memorie, un cititor de card, o surubelnita.

-X-Bee Drone 3.1 este fabricata din plastic si este disponibila in culorile negru, negru-alb sau alb-rosu.

-Pretul acestei drone este de 399 lei.

4 COMENTARII

  1. ….toate produsele noi de la overmax nu se găsesc in romania…..activecam 2.2….telefoanele noi 4011…etc…se promovează degeaba

  2. Florian, eu primesc comunicate de presa de la ei si public articole pentru informare. Am vazut ca unele produse exista si in Romania prin Overmax.eu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.