X2 Soul PRO vine la pachet cu noi surprize – Mai sunt cateva zile pana cand noul flagship de la Allview si unul dintre cele mai subtiri din lume va putea fi achizitionat si va intra in stocuri iar pana atunci cei de la Allview continua sa ne dezvaluie putin cate putin din misterele lui, de data aceasta legate de UI (user interface)

Iata si despre ce este vorba:

rgtfvds X2 Soul PRO vine la pachet cu noi surprize

Noua tema, Romantic Holiday sunt convins ca va fi foarte apreciata de fete dar si de baieti, tema speciala pentru cei care se indragostesc, pentru cei care spun te iubesc, pentru cei visatori dar mai ales pentru cei curajosi, asa cum vedeti si in imaginea de mai sus. Este fara indoiala ca avem in fata o tema unica ce va fi prezenta numai pe acest model de telefon ce mai are o functie interesanta si unica ce abia astept sa o testez, functia Chameleon ce va transforma device-ul intr-unul nou de fiecare data, utilizand culorile din jurul utilizatorului!

Mai multe capturi de ecran:

Mai multe detalii in curand si pana atunci iata tot ce trebuie sa stiti despre aspectele tehnice ale acestui performant smartphone AICI, AICI si AICI.

10 COMMENTS

  1. Deci cei de la allview au anuntat o super promotie pe 7 mai abea astept sa vad ce va fi

  2. Toti colegi mei inclusiv eu am acest minunat telefon. Este foarte subtire si face niste poze extraordinare. Merita incercat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree