baterie

Vivo Nex 5 si cele 7 camere foto pe care le va avea

Vivo Nex 5 si cele 7 camere foto pe care le va avea

Vivo Nex 5 si cele 7 camere foto pe care le va avea – Personal, apreciez aceasta companie. Incearca sa faca lucrurile putin mai diferite, nu se multumeste sa copieze de la altii si in rest mai nimic. Daca ati urmarit compania Vivo de-a lungul timpului, probabil stiti ca nu ne putine ori au adus noutati in domeniu.

Va puteti intreba “de ce 7 camere foto pe un telefon mobil”? Asa este, pana la urma sunt suficiente 2 si bune, nu este nevoie de multi senzori. Dar asta nu inseamna ca cele 6 camere foto principale vor fi puse acolo degeaba.

Si oricat de multe camere ar pune producatorii, tot nu vor putea prea curand sa ofere calitatea pe care ti-o ofera obiectivul unei camere foto DSLR, setarile si senzorul acesteia. Fizic, este imposibil. Cel putin pentru moment.

Vivo Nex 5 si cele 7 camere foto pe care le va avea

Retinem ca imaginile din articol nu sunt oficiale, ele reprezinta o serie de randari. Mai trebuie sa apreciem si camera de selfie ce a fost sau ce va fi integrata sub display, adica ascunsa complet. Spre deosebire de alti producatori mari care si anul viitor o vor integra fix in mijloc.

Si restul dotarilor tehnice il plaseaza direct in categoria telefoanelor varf de gama. Un display curbat, full view, Snapdragon 898 in materie de putere de procesare, Android 11, standard IP68, incarcare wireless la 50W si fabricat din materiale premium.

Vivo Nex 5 – randare

Vivo Nex 5 si cele 7 camere foto pe care le va avea

Fiecare camera va avea cate un anumit rol si se zvoneste ca doi dintre senzorul vor avea peste 50MP si de optica se va ocupa Zeiss. Ecranul ar urma sa aiba o diagonala de 6,67 inch, cred ca merita mult mai mult (tot ca o parere personala). Rata de refresh de 144Hz si rezolutie FHD.

Incarcare wireless la 50W este ceva super, trebuie numai sa ne uitam la concurenta (tot flagship) si sa vedem ca nu toti ofera asa ceva nici macar pe cablu. Apropo de cablu, Vivo Nex 5 ar urma sa aiba o baterie de 4800 mAh si incarcare prin cablu la 120W.