Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi 14 Ultra apare în Geekbench: lansare posibilă în februarie

Published

on

Xiaomi 14 Ultra apare în Geekbench: lansare posibilă în februarie

Cu un eveniment major de lansare așteptat la sfârșitul lunii februarie în China, Xiaomi este pregătită să impresioneze publicul cu dezvăluirea a cel puțin trei dispozitive noi: Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi Mix Flip și seria Xiaomi Pad 7.

Înainte de acest mare eveniment, este obișnuit ca noile telefoane să fie detectate pe diverse platforme de certificare și benchmarking, dezvăluind detalii cruciale despre specificațiile lor. Xiaomi 14 Ultra și-a făcut apariția pe baza de date a cunoscutei platforme de testare.

Xiaomi 14 Ultra apare în Geekbench: lansare posibilă în februarie

Listarea Xiaomi 14 Ultra pe Geekbench a oferit ceva detalii interesante. Rapoartele indică faptul că versiunea globală a acestui model poartă numărul de model 24030PN60G, în timp ce varianta destinată pieței chineze are numărul de model 24030PN60C.

Advertisement

Xiaomi 14 Ultra în Geekbench

Xiaomi 14 Ultra apare în Geekbench

Xiaomi 14 Ultra apare în Geekbench

Versiunea globală a fost anterior detectată în bazele de date ale platformelor de certificare europene EEC și indiene BIS.

Pe Geekbench, versiunea globală a Xiaomi 14 Ultra a înregistrat un scor impresionant: 9317 puncte pentru testul single-core și 26,523 pentru testul multi-core. Datele referitoare la CPU ne arată că telefonul este echipat cu puternicul chipset Snapdragon 8 Gen 3.

Lista Geekbench a Xiaomi 14 Ultra dezvăluie că telefonul este echipat cu 16 GB RAM și rulează pe sistemul de operare Android 14, probabil cu interfața personalizată Hyper OS. Apariția pe Geekbench indică faptul că Xiaomi testează intern dispozitivul înaintea lansării oficiale.

Zvonurile circulă deja cu privire la debutul global al Xiaomi 14 Ultra în trimestrul al doilea al anului.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des