Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi se apropie tot mai mult de Romania

Published

on

Xiaomi se apropie tot mai mult de Romania si in numai cateva zile (25.08.2018), ei vor lansa primul magazin oficial Xiaomi in Ungaria. Asta inseamna o reprezentanta cat se poate de oficiala si nu cum avem noi in Romania la ora actuala.

Exista la noi in tara mai multe domenii de internet ce folosesc “Xiaomi” drept rampa de lansare, cu aceste domenii vin si cateva magazine, insa nimic oficial in totalitate. Probabil ca in viitorul apropiat isi vor indrepta atentia si spre Romania, asa cum au facut-o pana acum in mai multe tari din Europa.

Magazinul Xiaomi din Ungaria se va deschide in Budapesta, mai exact intr-un mall (Lurdy Ház).

Advertisement

Cei de la helloxiaomi.hu precizeaza totusi ca cei ce doresc sa cumpere produse Xiaomi nu trebuie sa se astepte la preturi scazute, asta deoarece vor exista la mijloc o serie de taxe ce vor creste destul de mult preturile. In acest caz, o alternativa buna ramane achizitia tot din China, sunt multe magazine online cu preturi excelente.

Insa, avand in vedere ca produsele comercializate in magazinul fizic din Ungaria vor fi insotite si de garantie pe plan local, probabil ca afacerea va merge destul de bine. Si sa nu uitam ca cei de la Xiaomi vand o gama larga de produse, nu numai telefoane mobile sau accesorii pentru ele. Inca asteptam si noi in Romania o prezenta 100% oficiala a celor de la Xiaomi.

 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des