Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi bate palma cu Leica, vor camere foto mai performante

Published

on

Xiaomi bate palma cu Leica, vor camere foto mai performante si primul telefon mobil dotat cu un astfel de setup, ar urma sa soseasca in luna iulie. Putem deduce ca acest parteneriat a fost anuntat acum, dar probabil ca el exista de ceva timp.

Cunoastem foarte bine ca atunci cand spuneam optica Leica ne gandeam la Huawei, insa acest mare producator din China inca este afectat de restrictiile pe care le-a primit in 2019. Asta inseamna ca nici Leica nu poate foarte mult sa ne arate ce poate si au decis ca ar fi mai bine sa semneze parteneriate si cu alti mari producatori de telefoane mobile.

xiaomi leica

Compania a fost fondata in anul 1869 de catre Ernst Leitz si asta s-a intamplat in Wetzlar, Germania. Mult mai tarziu, in anul 1986, compania Leitz și-a schimbat numele in Leica. Aceasta denumire este derivata din primele trei litere ale prenumelui fondatorului (Leitz) și primele doua ale cuvantului camera, lei-ca (LEITZ CAmera).

Advertisement

Telefonul pe care-l asteptam, ar putea fi chiar Xiaomi 12 Ultra, cel despre care se tot vorbeste destul de intens in ultima perioada si asa cum ne imaginam, ar urma sa fie un adevarat flagship Xiaomi pe 2022.

Xiaomi bate palma cu Leica, vor camere foto mai performante

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun: „Xiaomi și Leica împartașesc aceleași idei în ceea ce privește imaginile capturate cu un telefon mobil și ambele au in plan sa duca fotografia mobila la urmatorul nivel. Xiaomi se concentreaza pe dezvoltarea unei experiențe de utilizator supreme, ambele companii impartasind viziuni comune”

Matthias Harsch, CEO Leica: “Este o onoare sa anunțam cooperarea strategica pe termen lung cu Xiaomi” și promite creativitate fara restrictii. Asteptam si noi sa vedem cum va fi primit un terminal de acest gen, unul care cu siguranta ca va face parte din gama premium si care nu prea ar trebui sa faca rabat de la calitate. Avand in vedere ca telefoanele Huawei cu optica Leica nu au dezamagit deloc, putem spune ca cei de la Xiaomi au facut o alegere buna.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des