baterie

Xiaomi Mi 9, debut la jumatatea lunii februarie, cateva pareri

Xiaomi Mi 9, debut la jumatatea lunii februarie, cateva pareri

Xiaomi Mi 9, noul flagship al chinezilor, este aproape de debutul oficial. De curand, oficiali Xiaomi, au postat pe reteaua de socializare Weibo, mesaje precum “9120” sau “the year of 9102 will be Mi 9”. Asta nu este totul, avem si o serie de postere ce ne prezinta silueta telefonului si cateva din functiile cele mai interesante. Mi 9, ar urma sa fie prezentat oficial in data de 19.02.2019.

Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9, debut la jumatatea lunii februarie, cateva pareri

3 camere foto principale ce ne duc cu gandul spre un Huawei P20 PRO, dar si un senzor de amprente integrat in display. Sa spunem ca una calda, si alta rece. Desigur, ne-am fi asteptat la mai mult din punct de vedere al aspectului, cel putin la acest setup al camerelor foto.

Sunt disponibile mai multe randari si in ceea ce priveste ecranului telefonului. Din pacate, unele prezinta un panou cu notch (sau display perforat), altele un design full screen, asa cum vedem acum pe Mi Mix 3. Tragem rapid concluzia ca este totusi prea devreme sa cunoastem partea frontala, chiar daca nu a mai ramas mult timp pana cand Xiaomi Mi 9 va fi prezentat oficial.

Xiaomi Mi 9, debut la jumatatea lunii februarie, cateva pareri

Ni se promite incarcare wireless super rapida, display AMOLED de 6.4″, acumulator de 3500 mAh, procesor de tip Snapdragon 855 si pana la 8GB memorie RAM. Ne asteptam la un senzor Sony IMX586 de 48MP, unul de 12MP si altul 3D. Camera frontala, ar putea folosi un senzor de 12MP.

Stim deja ca modelul actual, Xiaomi Mi 8, este disponibil in multe versiuni. Sunt in special diferite in interior, ne putem astepta ca asta sa se intample si in cazul lui Xiaomi Mi 9, posibil o versiune cu mai multa memorie RAM si 5G. Variante actuale de Mi8:

  • Xiaomi Mi 8 LITE – Snapdragon 660 (cel mai accesibil, pana la 6GB RAM)
  • Xiaomi Mi 8 Explorer – Snapdragon 845
  • Xiaomi Mi 8  – Snapdragon 845
  • Xiaomi Mi 8 PRO – Snapdragon 845 (senzor de amprente sub display)
  • Xiaomi Mi 8 SE – Snapdragon 710