baterie

Xiaomi Mi Max 4, specificatii tehnice si preturi, 7.2 inch

Xiaomi Mi Max 4, specificatii tehnice si preturi, 7.2 inch

Xiaomi Mi Max 4 ar urma sa-si faca debutul in curand, telefonul va face parte tot din seria celor uriase. Sa nu uitam ca modelul lansat in primavara anului trecut (Mi Max 3), are o diagonala de 6.9″.

Fix telefoanele de acest gen au dus (probabil) la disparitia tabletelor, poate una dintre principalele cauze. Xiaomi Mi Max 4 nu va fi diferit si acum, avem parte de primele detalii credibile legate de acest monstru de telefon. De data aceasta, diagonala creste mai mult si se opreste abia la 7.2″!

Multumita capturii de mai jos, aflam ca va exista si o versiune superioara, un Mi Max 4 PRO. In acest caz, memoria RAM va urca pana la 8GB, versiunea standard va trebui sa se multumeasca cu “numai” 6GB.

Xiaomi Mi Max 4, specificatii tehnice si preturi, 7.2 inch

Mai mult ca sigur ca si preturile vor creste putin. Ne-am obisnuit ca telefoanele din seria Mi Max sa aiba un display imens, dar preturi rezonabile. Tot din informatiile de mai sus, ne putem face si o idee legata de preturile lui Xiaomi Mi Max 4.

Astfel, varianta cu 4GB RAM si 64GB ROM va costa 240 USD, cea cu 6GB RAM si 64GB ROM, 270USD. In cazul in care vrem versiunea cu 6GB ROM si 128 GB ROM, va trebui sa scoatem din buzunare in jur de 300 USD. Nu sunt chiar preturi exagerate, ramane de vazut daca se vor aplica si in Romania.

Xiaomi Mi Max 4

Xiaomi Mi Max 4, specificatii tehnice si preturi, 7.2 inch

Snapdragon 660 va fi procesorul disponibil pe Xiaomi Mi Max 4 si pentru un asemenea display, avem nevoie si de un acumulator cat mai generos. Mai exact, unul de 5.800mAh ce se va bucura de incarcare rapida. Modelul Max 4 PRO, va fi echipat cu un procesor mai puternic, Snapdragon 675 si chiar se zvoneste ca senzorul de amprente va fi integrat in display (numai pt. PRO)!

Pentru moment, nu sunt disponibile preturile pentru acest model, imaginea de prezentare este si ea orientativa.