baterie

E-BODA rebranduieste camera SJ6000W pe jumate si o vinde aproape dublu!

E-BODA rebranduieste camera SJ6000W pe jumate si o vinde aproape dublu!

E-BODA SJ6000W – Se stie ca aproape toate firmele aflate sub brand romanesc rebranduiesc produsele importate, nu este nimic nefiresc in asta si probabil ca la fel as face si su sau si tu daca am vrea sa incepem o astfel de afacere. Stim ca in Romania nu se mai fabrica nimic si nici nu o sa fabricam ceva vreodata…

Problema este modul in care o faci si pretul pe care il aplici unui produs, desigur ca este o piata libera si fiecare pune ce pret vrea, asa cum fiecare poate avea o parere libera.

Nu am nimic cu astfel de produse, am testat si au o camera Evolio, tot rebranduita si sunt produse ok pentru ceea ce platesti, iti faci treaba cu ele si nimic mai mult, ba ai chiar si garantie.

 

E-BODA SJ6000W este noul lor model de camera video sport, camera cu filmare la rezolutie 4K si 10fps, practic imposibil de filmat ceva la 10 cadre pe secunda, totusi este o camera video de actiune si imaginile trebuie sa fie cursive si de calitate.

Untitled

Din fericire, E-BODA SJ6000W filmeaza si la alte rezolutii, o face mai bine cel putin pe hartie, avem 1080P la 60fps ceea ce inseamna mai mult decat suficient, poze pana la 12 MP si display de 2″ plus conectivitate WiFi si aplicatia dedicata Ez iCam pentru conectarea la un telefon mobil si vizualizarea pe acesta a imaginilor transmise de camera in timp real. Vine la pachet si cu o carcasa de protectie contra apei sau a socurilor, dar si cu alte accesorii de prindere.

eee

Spre exemplu, Elephone ELE Explorer 4K costa aproape jumatate si aparent are specificatii tehnice mai bune, macar filmeaza 4K la 15 FPS si nu la 10 fps, nu ca ar conta foarte mult aceasta diferenta. Si camera celor de la Elephone este numai un exemplu.

SJ6000W pare a fi o versiune imbunatatita a modelului SJ6000, diferenta principala ar fi suportul pentru filmarea 4K. Am spus ca rebranduiesc pe jumatate deoarece au lasat si modelul original pe carcasa 😉

sursa foto