Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi Powerbank 10400mAh – Acumulator Portabil

Xiaomi Powerbank 10400mAh – Acumulator Portabil

1

Xiaomi Powerbank 10400mAh – Acumulator Portabil

Xiaomi este o companie recunoscuta pentru calitatea telefoanelor mobile pe care le produce si pentru o versiune de Android customizata si denumita MIUI.

Insa, ei nu produc numai telefoane iar in cazul de fata am sa va prezint un acumulator portabil cu o capacitate de 10400mAh, ideal pentru momentele cand ramai fara baterie la telefon sau tableta si ai neaparata nevoie de aceste gadgeturi.

www Xiaomi Powerbank 10400mAh - Acumulator Portabil

Xiaomi Powerbank este un produs relativ nou cu dimensiuni acceptabile,o baterie externa cu o  grosime de numai 21.6 mm si greutate de 260 g. 4 LED-uri ce indica capacitatea de incarcare, mufa input MicroUSB, output USB 2.0 si functioneaza la o tensiune de 5V/2A.

eee Xiaomi Powerbank 10400mAh - Acumulator Portabil

Acumulatorul este construit din aluminiu, are rezistenta la coroziune si la socuri, este compatibil cu aproape toate modelele de tablete/telefoane mobile si poate ajusta automat tensiunea de alimentare in functie de dispozitivul la care este conectat.

Are protectie la supraalimentare cu energie electrica, protectie scurt-circuit, functie descarcare, protectie la supraincalzire, etc.

www Xiaomi Powerbank 10400mAh - Acumulator Portabil

Powerbank foloseste tehnologii moderne imprumutate de la Samsung si LG, design placut si modern, este construit din materiale calitative, disponibil in mai multe culori si are un pret atractiv.

Xiaomi Powerbank 10400mAh costa in Romania 119.00 lei si poate fi comandat de AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here