baterie

Xiaomi Redmi Note 6 Pro, poze reale si specificatii tehnice

Xiaomi Redmi Note 6 Pro, poze reale si specificatii tehnice

Intr-un articol recent, spuneam ca noul Xiaomi Redmi Note 6 Pro este aproape de lansare si ca este veriga lipsa a seriei Redmi 6. Cei de la Xiaomi au lansat pana acum mai multe modele, inclusiv Redmi 6 Pro. Insa, nu trebuie sa facem confuzie intre cele doua modele. Cel deja lansat este un Redmi 6 PRO, dar nu un Note. Asta inseamna ca ne asteptam la un telefon accesibil, dar unul cu display mare.

Probabil ca sunt multi fani ai telefoanelor cu ecran mai mare, asta nu inseamna neaparat si un telefon mai mare!

Xiaomi Redmi Note 6 Pro, poze reale si specificatii tehnice

Poza de mai sus pare a fi cat se poate de reala, observam chiar telefonul pornit si cu animatia de boot. Pe noi ne intereseaza insa dotarile tehnice si din fericire, cateva apar chiar pe folia de protectie.

Astfel, Xiaomi Redmi Note 6 Pro are un display de 6.26″ (Full HD+) cu raport 19:9, acumulator de 4000 mAh si 4 camere foto. 2 frontale de 20 si 2MP, cele principale sunt de 12MP si 5MP.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro, poze reale si specificatii tehnice

Desi pe cutie observam versiunea cu 4GB RAM si 64ROM, este posibil sa existe si una mai slaba, 3GB RAM si 32ROM. Un mare semn de intrebare este legat de procesor, acesta nu apare mentionat nici pe folia telefonului, nici pe ambalaj. Este totusi posibil ca Xiaomi Redmi Note 6 Pro sa aiba in interior un procesor Qualcomm Snapdragon 636.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro – PRET

Este interesant de vazut si cu ce pret va fi lansat acest telefon. Logic, ar trebui sa coste sub 300 USD, poate chiar mult sub aceasta suma. Sa nu uitam ca exista Pocophone F1 si acesta poate fi cumparat chiar si la 300 USD, asta in China si in cazul unor oferte speciale.