Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi ROIDMI 3S – Bluetooth in masina pentru 9 USD!

Xiaomi ROIDMI 3S – Bluetooth in masina pentru 9 USD!

2
nofollow

Xiaomi ROIDMI 3S – Bluetooth in masina pentru 9 USD! Nu citi Xiaomi Redmi 3S, trebuie sa citesti “Roidmi”, aceasta aceasta este denumirea acestui accesoriu auto.

Este la reducere acum pe gearbest.com, pretul scade pala la 9.99 USD prin intermediul unei promotii, este vorba de primele 20 de bucati ale zilei. In rest, pana in data de 19.03.2018, acest gadget de la Xiaomi are un pret de 14USD, apoi revine la normal, adica 19.99USD.

xiaomi roidmi 3s

Ce este pana la urma Xiaomi ROIDMI 3S?

“Încarcatorul auto ROIDMI 3S Bluetooth va ofera mai mult confort pentru calatoria dvs. În primul rând, ieșirea de 3,4A asigura o viteza de încarcare rapida pentru dispozitivele dvs. electronice, iar funcția Bluetooth MP3 player va permite sa va bucurați de muzica preferată pe drum și în plus, puteți primi apeluri prin intermediul acestor dispozitive, are hands-free incorporat. Mai mult, afișajul de tensiune vă face cunoscută și starea bateriei.”

[flm_button link_address=”https://www.gearbest.com/car-charger/pp_1596534.html?lkid=13384261″ link_target=”_blank” link_rel=”nofollow” icon_placement=”Left” button_text=”Xiaomi ROIDMI 3S, vezi oferta de pret AICI” button_size=”SM” button_color=”White” button_style_icon=”Lines-Left” rounded_corners=”3″ custom_bg_color=”ff2121″ animate_icon=”Rotate-90″ icon=”fa-shopping-basket”]

Mai sus, ati putut citi descrierea care apare in pagina magazinului.

Pe scurt, Xiaomi ROIDMI 3S inseamna:

  • MP3 player via Bluetooth
  • Apeluri telefonice / hands free
  • Charger rapid via USB
  • Modulator FM
  • Aplicatie pentru smarpthone

Cea mai utila functie pentru autoturismele care nu au Bluetooth, pare a fi cea de modulator FM. Practic, stabilesti o frecventa radio prin intermediul aplicatiei dedicate si apoi, transmiti muzica preferata de pe telefon spre sistemul audio a masinii. Nu ma pot exprima in legatura cu calitatea audio atunci cand se foloseste functia de modulator FM.

Stim ca nu de multe ori, modulatoarele FM nu ofera nici sunet stereo si nici o auditie grozava. Este posibil ca acest mic gadget sa ofere o calitate mai buna, este totusi produs de catre Xiaomi.

[flm_button link_address=”https://www.gearbest.com/car-charger/pp_1596534.html?lkid=13384261″ link_target=”_blank” link_rel=”nofollow” button_text=”Xiaomi ROIDMI 3S, vezi oferta de pret AICI” button_size=”SM” button_color=”Blue” button_style_icon=”Mask-Right” button_hover=”HoverB-Blue” rounded_corners=”3″ text_only=”Yes”]

2 COMENTARII

  1. Pare a fi practic , nu am mai vazut pana acum un incarcator auto cu Bluetooth , la pretul pe care il are trebuie sa fie de calitate si acei 3,4A sa fie chiar asa pentru ca pana la urma scopul lui principal este de a-ti incarca telefonul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here