Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata

Published

on

Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata – acestea sunt parerile mele dupa ce am testat aceasta aplicatie pe telefonul cu Android.

Da, este o aplicatie populara la nivel global, peste 160 de milioane de utilizatori in fiecare luna. Varianta gratuita are limitari care nu-mi plac (sunt totusi limitari), cea contra cost are un pret de 5USD pe luna.

Are aplicatia Spotify rivali? DA!

Advertisement

Unul mare de tot, se numeste YouTube! Alti rivali pe plan local? – Zonga, Google Play Music, Deezer si eventual Apple Music (da, este disponibila si pe Android)

Ce nu mi-a placutt la versiunea gratuita?

Aplicatia Spotify Romania – Sa ne intelegem, nu am nimic cu faptul ca trebuie sa platesc 5 USD pe luna pentru a ma bucura de peste 35 de milioane de piese, este logic, artistii trebuie sa fie platiti. Acesta este si motivul pentru care folosesc Netflix (7.9 EUR/luna) si nu apelez la alte surse mai putin ortodoxe pentru a vedea filme.

Advertisement

Insa, versiunea gratuita o consider pur si simplu inutila, mai bine nu exista. Sunt 2 limitari pe care nu le inteleg. Prima se refera la calitatea audio, este slaba in versiunea gratuita. Apoi, nu ai voie sa apesi pe “skip” de mai mult de 6 ori pe ora! Mi se pare absurd si toate aceste limitari te obliga sa apelezi la versiunea contra cost.

Ce rost are sa am in telefon 35 de milioane de piese dar la o calitate audio slaba? Nu inteleg rostul versiunii gratuite! Puteau foarte bine sa puna o perioada de testare de 1 saptamana sau o luna, apoi decideam daca platesc sau nu.

In rest, continutul este bogat, gasesti tot ce vrei, de la Nicolae Guta la Michael Jackson!

Advertisement

Aplicatia Spotify Romania – Meniul este colorat si frumos, bine structurat, piesele sunt impartite in foarte multe genuri muzicale.

Daca vreti sa stiti cum arata meniul si interfata aplicatiei, aruncati o privire mai jos:

Aplicatia Spotify Romania:

Aplicatia Spotify poate fi descarcata gratuit din Google Play. Serviciul de streaming a fost lansat oficial la 7 octombrie 2008. Acesta este dezvoltat de Spotify AB în Stockholm, Suedia.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
8 Comments

8 Comments

 1. Anonim

  martie 13, 2018 at 17:46

  Nu am 🙂

 2. Anonim

  martie 13, 2018 at 18:02

  Din câte am înțeles, poți sa ai o lună Premium, gratuit, după care poți continua sau revoca.

 3. Anonim

  martie 13, 2018 at 18:19

  Mie pe note 8 nu imi merge :)) pornește dar nu ma lasa sa ma logez… Începe sa se învârtă cu logging in dupa care revine la ecranul cu opțiunile de log în… Foarte utila și cu cont premium ce sa zic :)))

 4. Anonim

  martie 13, 2018 at 18:40

  Eu inteleg ce spui, insa comparand versiunea Premium cu Google Play Music care ar castiga?
  Ma intereseaza pentru ca eu platesc Google de ceva vreme si sunt multumit. Crezi ca e o imbunatatire fata de Google play music?

  • Androidro.ro

   martie 13, 2018 at 18:42

   DA!

  • Anonim

   martie 13, 2018 at 18:44

   Ok, I’ll give it a shot. Cel putin luna moca si daca este intr-adevar o imbunatatire, fac switch-ul. Pretul e asemanator. Gpm e 22 lei/luna.

 5. Alexandru

  martie 13, 2018 at 21:58

  Nu mi se pare rea deloc calitatea versiunii free. Daca vreau sa ascult HiFI, oricum nu o fac pe streaming, ci din fisiere FLAC sau din CD-uri originale ! Calitatea versiunii free este asemanatoare cu cea a versiunii cu plata a Google Play Music (am folosit-o).

 6. Mimi

  aprilie 18, 2018 at 15:18

  Nu am inteles niciodata de ce ai plati asa ceva cand ai youtube, asta ca sa nu mai vorbesc, cel putin pentru Android, de aplicatiile modate. Chiar si pentru 1 cent, nu discut despre cat costa. Mda, “sa ajutam artistii”, cand chiar casele de discuri au fost descoperite piratand zeci de compilatii/albume etc. Parerea mea, sper sa nu fiu lapidat…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des