baterie

Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata

Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata

Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata – acestea sunt parerile mele dupa ce am testat aceasta aplicatie pe telefonul cu Android.

Da, este o aplicatie populara la nivel global, peste 160 de milioane de utilizatori in fiecare luna. Varianta gratuita are limitari care nu-mi plac (sunt totusi limitari), cea contra cost are un pret de 5USD pe luna.

Are aplicatia Spotify rivali? DA!

Unul mare de tot, se numeste YouTube! Alti rivali pe plan local? – Zonga, Google Play Music, Deezer si eventual Apple Music (da, este disponibila si pe Android)

Ce nu mi-a placutt la versiunea gratuita?

Aplicatia Spotify Romania – Sa ne intelegem, nu am nimic cu faptul ca trebuie sa platesc 5 USD pe luna pentru a ma bucura de peste 35 de milioane de piese, este logic, artistii trebuie sa fie platiti. Acesta este si motivul pentru care folosesc Netflix (7.9 EUR/luna) si nu apelez la alte surse mai putin ortodoxe pentru a vedea filme.

Insa, versiunea gratuita o consider pur si simplu inutila, mai bine nu exista. Sunt 2 limitari pe care nu le inteleg. Prima se refera la calitatea audio, este slaba in versiunea gratuita. Apoi, nu ai voie sa apesi pe “skip” de mai mult de 6 ori pe ora! Mi se pare absurd si toate aceste limitari te obliga sa apelezi la versiunea contra cost.

Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata

Ce rost are sa am in telefon 35 de milioane de piese dar la o calitate audio slaba? Nu inteleg rostul versiunii gratuite! Puteau foarte bine sa puna o perioada de testare de 1 saptamana sau o luna, apoi decideam daca platesc sau nu.

In rest, continutul este bogat, gasesti tot ce vrei, de la Nicolae Guta la Michael Jackson!

Aplicatia Spotify Romania – Meniul este colorat si frumos, bine structurat, piesele sunt impartite in foarte multe genuri muzicale.

Daca vreti sa stiti cum arata meniul si interfata aplicatiei, aruncati o privire mai jos:

Aplicatia Spotify Romania:

Aplicatia Spotify poate fi descarcata gratuit din Google Play. Serviciul de streaming a fost lansat oficial la 7 octombrie 2008. Acesta este dezvoltat de Spotify AB în Stockholm, Suedia.