Acasă Stiri Android Si Noutati Video real cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Video real cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra

0

Video real cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra, este un clip foarte bun si a aparut pe un canal de YouTube. Jimmy Is Promo, un canal cu aproape 300.000 de abonati si tot cel ce ne-a oferit si primele poze reale.

Mai putin conteaza de unde are telefonul, cert este ca sunt suficiente cateva minute pentru a ne da seama despre ce este vorba. Asa cum anticipam, la nivel de design, nu vom intalni mari schimbari.

Cateva porturi mutate si un modul al camerelor mult mai generos, unul care chiar iese destul de mult din carcasa. In titlul clipului, ne spune ca este vorba despre Galaxy Note 20 Ultra, asta inseamna ca va exista o astfel de versiune si posibil, 3 in total.

Interesant si ca-l compara putin cu vechea generatie, se observa clar ca este mult mai masiv si parca nu chiar atat de finut si de elegant. Posibil nici culoarea neagra sa nu fie cea mai inspirata si sa “dea mai bine” pe alte nuante.

Video real cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Sunt disponibile si noi imagini, observam in mod clar si partea frontala. Samsung chiar nu a vrut sa mute camera de selfie, macar in partea stanga, asta daca nu a putut sa o integreze intr-un mecanism retractabil.

Ecranul curbat, margini inguste, S-PEN fara modificari vizibile si nici vorba despre un jack audio. Intr-un cadru, chiar se vede ca a mutat creionul din Note 10 in Note 20 si acesta pare sa se integreze perfect.

Sistem de operare Android 10 si interfata One UI 2.5. La secunda 0:17, atunci cand ne arata versiunea sistemului de operare, se poate observa faptul ca a blurat partea de jos a ecranului si a facut asta pentru a ascunde restul informatiilor.

Cred ca acolo apareau date legate de procesorul folosit, de memoria RAM si poate stocarea interna. Specificatiile tehnice au mai ramas cele care mai prezinta un oarecare mister, sa vedem daca Samsung Galaxy Note 20 Ultra va fi primul telefon din lume ce va folosi un procesor pe 5nm, Exynos 992.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here