Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomistore.ro, un alt magazin dedicat Xiaomi, in Romania

Xiaomistore.ro, un alt magazin dedicat Xiaomi, in Romania

0

Xiaomistore.ro, este cea mai noua platforma online (in Romania) de pe care se pot cumpara produsele fabricate de catre cei de la Xiaomi. Si nu sunt numai telefoane mobile, oferta este mult mai generoasa.

De altfel, xiaomistore.ro, este in legatura directa cu dualstore.ro. Mai exact, cei de la DualStore, au contribuit la dezvoltarea acestui magazin online si chiar daca si ei vand produsele comercializate de Xiaomi, au ales sa faca inca un magazin, unul dedicat.

Am observat ca este aprovizionat destul de bine, nu exista produse sub alt brand si este bine impartit, in mai multe categorii. Listeaza o mare parte din produsele fabricate de catre Xiaomi.

Camere video auto, telefoane mobile, televizoare, produse din gama fitness, proiectoare, aspiratoare, accesorii, drone, laptop-uri, huse, piese de schimb, cabluri, baterii externe, etc.

Toate sunt livrate direct de la noi din tara, se bucura de garantia locala si de restul beneficiilor pe care sunt obligati sa le acorde, inclusiv drept de retur in 14 zile.

Magazinul online este unul nou si probabil, in perioada urmatoare, vor fi adaugate mai multe categorii de produse. Preturile le puteti vedea si voi aici, puteti trage singuri o concluzie, daca sunt mai mici sau mai mari fata de concurenta.

Cert este ca numele de Xiaomi atrage. Acesta este si motivul pentru care in Romania sunt multe magazine de acest gen, cred ca niciun alt producator nu se bucura de un astfel de tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here