Connect with us

Aplicatii telefoane Android

YouTube Auto pentru Android, aplicatie in format apk

Published

on

YouTube Auto pentru Android, aplicatie in format apk si asta inseamna ca nu este inca disponibila in Google Play. Probabil nici nu va fi, nu este oficiala.

Avand in vedere ca dispozitivele de tip 2DIN au devenit tot mai ieftine si mai populare, cred ca este o aplicatie interesanta. Am testat doua astfel de dispozitive multimedia, aici si aici.

Insa, nu stiu cat de sigur sau de normal este sa navigam pe YouTube atunci cand suntem la volan. Aceste aplicatii nu ar trebui sa fie folosite de soferi!. Acest avertisment este dat chiar de catre dezvoltatorul aplicatiei.

Advertisement

Principala caracteristica a acestei aplicatii, este aceea care ofera posibilitatea de a asculta muzica in fundal, fara sa fim distrasi de ceea ce se intampla pe display. Exista și o recomandare care apare pe display de fiecare data cand masina incepe sa se miste. Utilizatorului i se atrage atentia asupra faptului ca trebuie sa se concentreze la drum.

Sunt disponibile mai multe versiuni, detalii pot fi vazute direct AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des