Acasă Tutoriale telefon YouTube mod Incognito, urmareste clipurile in mod secret

YouTube mod Incognito, urmareste clipurile in mod secret

0

YouTube mod Incognito, urmareste clipurile in mod secret, este o functie prezenta deja in cadrul aplicatiei oficiale YouTube. Asta inseamna ca nu va trebuie o aplicatie YouTube customizata. In cazul in care cauti un YouTube modificat ce poate rula in fundal si cu o multime de alte optiuni extra, gasesti aici.

YouTube Incognito, functioneaza in mare ca si Google Chrome mod Incognito. Asta inseamna ca nu va pastra in arhiva istoricul clipurilor pe care le-ai vizionat si nici detalii legate de cautarile pe care le-ai facut.

De ce ai avea nevoie la un moment dat de YouTube Incognito? Stiti si voi deja ca YouTube afiseaza recomandarile pe baza vizionarilor anterioare. Asta inseamna ca uneori, nu este bine ca aceste recomandari sa fie afisate in cazul in care in fata unui telefon sau a unei tablete se afla un copil. Este posibil sa urmariti clipuri ce nu sunt recomandate celor mici si in acest caz, cel mai bine ar fi sa o faceti activand modul Incognito. Desigur, acesta este numai un exemplu, mai sunt si alte situatii in care este posibil sa aveti nevoie de un mod secret.

Atentie – trebuie neaparat sa aveti pe telefon instalata cea mai recenta versiune a aplicatiei. Pentru a vedea daca este asa sau nu, deschideti Google Play, cautati YouTube si daca este necesar, apasati pe “Actualizare”.

Pentru a intra in modul Incognito, deschideti aplicatia, apasati pe pictograma canalului vostru si apasati pe “Activeaza incognito”. Vei primi automat urmatorul mesaj:

“Activitatile tale in timpul acestei sesiuni vor fi sterse si vei revenila contul folosit ultima data atunci cand dezactivezi modul incognito sau nu ai activitate. Activitatile tale pot fi vizibile pentru angajator, scoala sau pentru furnizorul de servicii de internet”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.