baterie

Descarca YouTube Vanced, playback in fundal, calitate maxima, etc

Descarca YouTube Vanced, playback in fundal, calitate maxima, etc

Youtube Vanced apk –  Descarca YouTube Vanced, playback in fundal, calitate maxima, lipsa reclame, dark theme, PIP si asa mai departe, sunt chiar multe optiuni interesante pe care vi le ofera acest YouTube avansat.

Asta si inseamna practic YouTube Vanced, un YT advanced, unul ce ofera setarile pe care le cauta cu totii. Nu este disponibila in Google Play, aplicatia este dezvoltata de catre Team Vanced, o echipa de dezvoltatori de pe XDA Developers.

Inainte de a scrie acest tutorial, am instalat si testat aplicatie pe 2 telefoane. Un S8 Plus cu Qualcomm Snapdragon Exynos si un Maze Alpha cu Helio P25. Functioneaza perfect, insa nimeni nu poate garanta ca asa va fi pe absolut toate dispozitivele existente. In mod normal, nu ar trebui sa existe probleme.

Practic, YouTube Vanced are aceeasi interfata ca aplicatia YouTube cu care suntem toti obisnuiti. Ce aduce in plus?

  • Playback in fundal
  • Mod intunencat
  • Picture in picture
  • Posibilitate download
  • Calitate maxima chiar si pe dispozitivele mai slabe
  • Setari multiple
  • Lipsa ads.

YouTube Vanced – Instalare

Pentru inceput, recomand sa dezactivati aplicatia standard YouTube de pe telelfon. Stim ca toate telefoanele vin din fabrica cu YouTube in mod default. Problema este ca aceasta aplicatie nu poate fi dezinstalata (de cele mai multe ori) fara root. Exista insa posibilitatea de dezactivare, optiune pe care o recomand. Daca nu eveti in meniu acesta optiune de dezactivare, puteti sterge actualizarile pe care le-ati facut in timp si sa readuceti aplicatie la valorile standard.

Youtube Vanced apk

Capturi realizate pe un Maze Alpha:

Descarca YouTube Vanced, playback in fundal, calitate maxima, etc

Oricum, YouTube Vanced are o iconita diferita. Pentru instalare, trebuie mai intai sa o descarcati de AICI. (YouTube_13.12.60_API17(arm64-v8a_armeabi-v7a_x86)(nodpi)(vDark-v0.9.5)-vanced.apk)

Optional – microG_for_iYTBP_Vanced_v2.4.0-105.apk – se descarca de AICI in format apk. si se instaleaza tot cu ajutorul unui manager de fisiere. Chiar daca este un modul optional, recomand sa-l instalati. Fara el, nu va puteti conecta cu contul de Google.

Apoi, cu ajutorul managerului de fisiere deja existent pe telefon, instalati aplicatia care este in format apk.

Descarca YouTube Vanced, playback in fundal, calitate maxima, etc

Interfata aplicatiei si setarile disponibile, in capturile de mai jos: