Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Descarca YouTube Vanced, playback in fundal, calitate maxima, etc

Descarca YouTube Vanced, playback in fundal, calitate maxima, etc

39

Youtube Vanced apk –  Descarca YouTube Vanced, playback in fundal, calitate maxima, lipsa reclame, dark theme, PIP si asa mai departe, sunt chiar multe optiuni interesante pe care vi le ofera acest YouTube avansat.

Asta si inseamna practic YouTube Vanced, un YT advanced, unul ce ofera setarile pe care le cauta cu totii. Nu este disponibila in Google Play, aplicatia este dezvoltata de catre Team Vanced, o echipa de dezvoltatori de pe XDA Developers.

Inainte de a scrie acest tutorial, am instalat si testat aplicatie pe 2 telefoane. Un S8 Plus cu Qualcomm Snapdragon Exynos si un Maze Alpha cu Helio P25. Functioneaza perfect, insa nimeni nu poate garanta ca asa va fi pe absolut toate dispozitivele existente. In mod normal, nu ar trebui sa existe probleme.

Practic, YouTube Vanced are aceeasi interfata ca aplicatia YouTube cu care suntem toti obisnuiti. Ce aduce in plus?

 • Playback in fundal
 • Mod intunencat
 • Picture in picture
 • Posibilitate download
 • Calitate maxima chiar si pe dispozitivele mai slabe
 • Setari multiple
 • Lipsa ads.

YouTube Vanced – Instalare

Pentru inceput, recomand sa dezactivati aplicatia standard YouTube de pe telelfon. Stim ca toate telefoanele vin din fabrica cu YouTube in mod default. Problema este ca aceasta aplicatie nu poate fi dezinstalata (de cele mai multe ori) fara root. Exista insa posibilitatea de dezactivare, optiune pe care o recomand. Daca nu eveti in meniu acesta optiune de dezactivare, puteti sterge actualizarile pe care le-ati facut in timp si sa readuceti aplicatie la valorile standard.

Youtube Vanced apk

Capturi realizate pe un Maze Alpha:

Oricum, YouTube Vanced are o iconita diferita. Pentru instalare, trebuie mai intai sa o descarcati de AICI. (YouTube_13.12.60_API17(arm64-v8a_armeabi-v7a_x86)(nodpi)(vDark-v0.9.5)-vanced.apk)

Optional – microG_for_iYTBP_Vanced_v2.4.0-105.apk – se descarca de AICI in format apk. si se instaleaza tot cu ajutorul unui manager de fisiere. Chiar daca este un modul optional, recomand sa-l instalati. Fara el, nu va puteti conecta cu contul de Google.

Apoi, cu ajutorul managerului de fisiere deja existent pe telefon, instalati aplicatia care este in format apk.

Interfata aplicatiei si setarile disponibile, in capturile de mai jos:

39 COMENTARII

 1. Bine de știut, am să testez și eu. Eu am folosit în ultimii ani og YouTube tot de pe xda, și se mirau toți prietenii cum de eu pot închide ecranul să economisesc bateria și ei nu :)) m-a servit foarte bine deși uneori mai avea bug-uri, însă din câte știu este discontinued.

 2. Sunt tentat sa il instalez ca sa incerc Playback in fundal precum si Mod intunecat , le prefer ma mult decat pe alb , chiar si la browser am o tema inchisa si nici optiunea de Downloade nu suna rea , asa nu va mai trebui sa te folosesti de alte aplicatii daca vrei sa descarci unele videoclipuri , dar momentan il mai las sa vad cum evolueaza penru a putea face pe urma un schimb total

 3. OG YouTube și YoutubeVanced le găsiți actualizate căutând pe Google și sunt puse pe situri oficiale ( nu am vrut sa fac reclama aici. )
  Tot acolo găsiți și micro G core care e necesar pentru YouTube la.logare.
  Singurul Bug este că atunci când asculți cu ecranul închis se mai întrerupe in timpul melodiei daca este colaj lung sau când se schimba melodia următoare dar daca deschideți ecranul și îl închideți înapoi o să își revină .

 4. Am descarcat și eu, dar posibilitate descărcare de pe YouTube nu găsesc. În schimb eu fac conversie în mp3 prin alte site-uri. După ce ai închis ecranul nu îți reda. Doar minimizează aplicația pe ecran și poți asculta atâta timp cât ai ecranul pornit. Pe când și un Facebook Vanced? Pe Facebook ma cam dispera reclamele.

 5. Am scris ca nu merge download pt ca eram pe versiunile noi, am dezistalat si am pus pe astea de aici mai vechi, dar tot asa, mai mult cu versiunea asta de microG, nu a vrut sa se logheze, sa blocat, asa ca am sters si am reinstalat ambele de pe siteul oficial, versiunile noi, chiar daca nu merge download, macar am scapat de reclame dar am si unele inbunatstiri fata de versiuna veche, oricum este peste you tube clasic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here