Acasă Stiri Android Si Noutati Mother’s Day pe gearbest vine cu preturi de la 0.99 USD

Mother’s Day pe gearbest vine cu preturi de la 0.99 USD

0
nofollow

Mother’s Day pe gearbest vine cu preturi de la 0.99 USD, este vorba despre “Ziua mamei” ce se sarbatoreste si in Romania in data de 7 mai, insa astazi 8 mai 2017 este si “Ziua tatalui”.

Avand in vedere ca aici ne ocupam mai mult de electronice, vom discuta mai mult in acest articol despre partea mai tehnica a acestei campanii si vom lasa pentru moment articolele dedicate femeilor.

Mother's Day pe gearbest vine cu preturi de la 0.99 USD

Oricum, in cadrul acesteti campanii se regasesc mai multe electronice, de la tablete, telefoane mobile si pana la ceasuri inteligente, aspiratoare, bratari fitness, camere de actiune, dispozitive de tip TV Box, etc.

Va voi prezenta si eu acum cateva produse, la final gasiti link catre intreaga campanie dar si toata zona cu produse ce au preturi ce pornesc de la 0.99 USD sau chiar sub acest plafon plus link catre oferta din depozitele EU!

ASUS ZenFone Zoom ZX551ML – este un telefon cu 4GB RAM si 64 GB stocare, procesor de tip Intel Atom Z3580 64bit Quad Core, ecranul este un IPS de 5.5″ cu rezolutie FHD. Oferta este AICI 179.99USD.

Elephone S7, varianta cu 4GB RAM si 64GB stocare s-a ieftinit si el, 179.99 USD costa acum. Acesta are un display de 5.5″ cu rezolutie 1080p, procesor Helio X20 deca core ce ruleaza pana la 2.0GHz si camera de 13MP. Oferta este AICI.

Mother's Day pe gearbest vine cu preturi de la 0.99 USD

Ulefone Gemini este unul dintre cele mai ieftine (119 USD) telefoane cu 2 camere foto principale, una cu senzor de 13MP si una de 5MP. Intalnim si 3GB RAM, MTK6737T ca procesor, display de 5.5″ cu rezolutie FHD si Android Marshmallow. Oferta este AICI.

Mother's Day pe gearbest vine cu preturi de la 0.99 USD

SCISHION V88 este numele unui TV Box cu Android ce costa numai 24.99 USD, RK3229 este procesorul cu 4 nuclee, este dotat si cu 1GB RAM plus 8 GB stocare, ruleaza Android Lollipop. Oferta este AICI.

U8S este poate cel mai ieftin smartwatch existent pe piata la ora actuala, acesta costa numai 9.99 USD si este disponibil in depozitele din Europa.

Mother's Day pe gearbest vine cu preturi de la 0.99 USD

HOMTOM HT5 costa numai 79.99 USD, avantajul ar fi acela ca vine tot din Europa, asta inseamna un transport mai rapid si fara alte taxe. MTK6735 este procesorul folosit, intalnim si 1GB RAM, 8 GB stocare dar si un display de 5″ cu rezolutie HD. Oferta este AICI.

Acestea au fost numai cateva exemple, va recomand insa categoria produselor din depozitele UE, toate sunt AICI. Oferta generala poate fi accesata prin acest link, articolele sub 1USD sunt aici.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here