Zooper Widget, probabil cea mai buna aplicatie de tip widget pe telefon!

Zooper Widget, probabil cea mai buna aplicatie de tip widget pe telefon! Ce este acela un WIDGET? In acest caz si daca ne raportam la sistemul de oeprare Android, este vorba de o aplicatie menita sa customizeze putin interfata meniului principal si in special, interfata paginii de pornire. Adica, multa lume isi pune pe pagina principala un widget de vreme, de alarma, baterie, muzica, foto, etc.

Telefonul sau tableta vin si ele cu cateva widgeturi gata instalate, insa nimic spectaculos. Ceva spectaculos am gasit eu si deja am instalat pe telefonul meu, am gasit in Google Play aplicatia ce se numeste Zooper Widget si oarecum schimba tot ceea ce stiam pana cum despre aceste widgeturi si asta deoarece este o aplicatie destul de completa dar si de complexa, este complet gratuita si cred eu ca merita instalata pentru o customizare perfecta a meniului principal.

Asa cum spuneam, eu am instalat-o deja pe telefon, iata cateva capturi de ecran si cam ce setari ofera! La final, veti gasi link de download, se instaleaza normal din Google Play, apoi apasam “open” pentru deschidere si prima customizare. Avem si o iconita in meniu pentru setarile ulterioare si desigur, acces direct la widgeturi avem tinand apasat cu degetul pe ecranul principal si rasfaoind printre widgeturi pana gasim  Zooper Widget, aici putem alege dintre mai multe dimensiuni disponibile si apoi alegem sa setam widgetul final.

CITESTE SI:  Datally, aplicatie Google pentru economisirea datelor mobile

Dupa selectarea versiunii dorite, avem posibilitatea sa customizam widgetul ales si vom fi redirectionati catre o pagina dedicata setarilor. La final, putem salva modificarile pentru o setare ulterioara sau sa setam direct pe ecran widgetul ales!

Aplicatia este complet gratuita si se poate instala accesand acest link. Versiunea PRO poate fi descarcata de AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here