Acasă Telefoane Lenovo, ZTE ZTE Cosmote Smart Play Cel Mai Ieftin Telefon

ZTE Cosmote Smart Play Cel Mai Ieftin Telefon

1

ZTE Cosmote Smart Play Cel Mai Ieftin Telefon

Sunt sigur ca ZTE Cosmote Smart Play poate purta cu mandrie titlul de cel mai ieftin telefon dotat cu sistem de operare Android. Si nu este vorba despre vreo oferta a operatorului de telefonie mobila Cosmote, telefonul se poate achizitiona si la liber contra sumei de 199 lei, o oferta perfecta pentru cei ce nu vor sa aloce un buget mare pentru achizitionarea unui telefon mobil.

Pentru 199 lei nu trebuie sa va asteptati la minuni sau la specificatii tehnice deosebite, ZTE Cosmote Smart Play fiind un terminal slab dotat din acest punct de vedere dar nu putem sa-i reprosam nimic. Cine vrea un telefon de top plateste si o suma de top.

Cosmote Smart Play vine dotat cu un ecran cu o dimensiune de 3.5 inch TFT (cat iPhone 4 sau 4s) cu o rezolutie de 320×480 pixeli si 165 ppi.

Untitled ZTE Cosmote Smart Play Cel Mai Ieftin Telefon

ZTE Cosmote Smart Play Cel Mai Ieftin Telefon

Procesorul este un single core ce ruleaza la o frecventa de 800 MHz Cortex-A5 Qualcomm MSM7227A Snapdragon , este dotat cu 512 MB RAM, 200 MB memorie interna, radio Stereo FM cu RDS, GPU Adreno 200, camera foto de 3.2 MP si ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Poate ca nu este cel mai nou terminal Android el fiind lansat cu cava timp in urma, insa este cu siguranta unul dintre cele mai ieftine telefoane din Romania.

Telefonul poate fi achizitionat de pe site-ul Germanos si Cosmote la pretul de 199 lei la liber, cu 169 lei la un abonament Free S sau 1 leu la abonamentul Free L.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Al meu s-a stricat, parca ai luat si tu cand a fost 59 lei la clickshop. Intra in boot loop cand bag sim in el. Am gasit un ROM care se flashuieste din recovery dar problema ramane 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here