baterie

ZTE Nubia Z11 lansat international la IFA 2016, are 6GB RAM (versiune)

ZTE Nubia Z11 lansat international la IFA 2016, are 6GB RAM (versiune)

ZTE Nubia Z11 poate fi cumparat de oriunde incepand din septembrie si asta deoarece compania a lansat oficial modelul si la nivel international. Mai bine zis, el poate fi adus si de magazinele din Romania, din China il puteam cumpara oricum si pana acum, el fiind lansat inca din vara anului acesta (2016)

Poate il vom vedea si in magazinele de la noi din tara, este chiar un telefon ce arata foarte bine, are specificatii tehnice de top dar si o varianta cu 6GB RAM, retineti ca la ora actuala nu sunt chiar multe telefoane cu 6GB RAM si stocare 128 GB.

Apropo, nu m-am uitat daca nu cumva cei de la quickmobile il au deja in oferta, stiu ca ei aduc cam tot ce e nou, cum si in ce fel reusesc asta si prin ce metode, nu imi dau seama…

L.E, nu il au…

Revenind la telefon, ZTE Nubia Z11 va costa in Europa in jur de 500 de euro varianta cu 4Gb RAM si 600 cea cu 6GB RAM, ambele sunt dotate cu unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piata si ma refer la Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820, procesor cu 4 nuclee.

Este dotat si cu un display edge to edge, observam si ca raportul dintre suprafata fronata/display este unul foarte bun, aproape 80%

De altfel, este prezenta si functia FiT 2.0 ce permite derularea ecranelor principale folosind muchia telefonului, functie ce poate fi personalizata dupa bunul plac.

Specificatiile tehnice complete le vedeti in tabelul de mai jos, telefonul are si varianta Mini sau Max cu display de 6″ si tehnologie Super AMOLED. Am observat si ca telefoanele ZTE nu sunt populare pe la noi prin tara si chiar nu-mi explic de ce!