ZUK Z2, iata probabil cel mai ieftin telefon cu procesor Snapdragon 820! ZUK este deja sub brand Lenovo si se pare ca vor sa puna accent pe acest brand, ZUK Z2 Pro pare a fi din punctul meu de vedere o miscare inteligenta spre foarte inteligenta, asta daca ne uitam la pretul acestui model dar si la specificatiile sale tehnice. Modelul a fost chiar astazi prezentat oficial si la inceputul lui iunie va ajunge in magazine.

rrr ZUK Z2, iata probabil cel mai ieftin telefon cu procesor Snapdragon 820!

Observ si cred ca si voi ca in ultima perioada telefoanele mobile parca se ieftinesc putin si in special cele cu specificatii bune si un nume mai putin cunoscut, concurenta este deja prea mare, chiar mult prea mare si este o bataie fantastica in segmentul telefoanelor cu Android.

Telefonul ZUK Z2 are pretul de 270 de dolari, ceea ce inseamna aproximativ 1100 lei, insa unele surse spun ca acest telefon va costa in jur de 350 dolari pe pietele din SUA, adica aproximativ 1400 de lei si oricum am da-o, tot ieftin iese daca ne uitam in tabelul de mai jos! 

CITESTE SI:  Digi Mobil are telefoane cu zero lei avans si apoi rate lunare

ttt ZUK Z2, iata probabil cel mai ieftin telefon cu procesor Snapdragon 820!

[komper pid=164 category=1]

Ar fi excelent daca ar veni in Romania la preturile de mai sus sau cel putin sa coste 1500 lei, la specificatiile pe care le are Lenovo ZUK Z2 cred ca ar fi o plama pentru concurenta si in special pentru cei ce rebranduiesc telefoane la preturi nu chiar accesibile.

Trebuie insa sa stiti si ca ZUK Z2 are un frate mai mare, adica varianta PRO ce costa ceva mai mult, insa are ecran SuperAMOLED si vine intr-o varianta cu 6GB RAM si 128 GB stocare! Preturile pentru varianta PRO le vedeti AICI.

ZUK Z2, iata probabil cel mai ieftin telefon cu procesor Snapdragon 820!

5 COMMENTS

  1. Eu zic sa mai arunci o dată ochii pe tabel (denumit Asus zenfone 3 deluxe, poza, etc)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree