Acasă Stiri despre telefoane

Transport gratuit la Altex, indiferent de comanda

0

Transport gratuit la Altex, indiferent de comanda – Este una dintre ofertele de Black Friday si daca ma intrebati, cred ca este si cea mai buna ;). Nu ca ar conta foarte mult sau ar fi ceva wow, insa conteaza.

Multi prefera sa se duca intr-un magazin fizic pentru a nu mai plati transportul, unul care poate fi de 20 de lei / comanda. Si nu prea are rost sa-ti cumperi ceva de pana in 50 de lei, ar insemna sa platesti mult mai mult per produs. Am incercat sa vad daca este adevrat, poate este ceva truc ascuns.

Am selectat un produs ieftin, un bax de Coca Cola ce costa 22 lei. In mod normal, transportul ar mai fi costat in jur de 20 de lei. Dar este adevarat, acesta nu se aplica nici macar produselor cu pret mai mic.

Acum, sa vedem daca exista si un “dar”, adica ceva termeni ascunsi. Pentru asta, trebuie sa “sapam” adandc in site si sa vedem ce scriu ei in explicatii sau in regulament. Iata ce spune Altex:

Achizitioneaza orice produs in perioada 05.11 – 11.11.2021 si beneficiezi de livrare gratuita. Produsele comandate vor fi livrate in termen de maximum 7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Ofertele si produsele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Mai este un intreg regulament pe care l-am citit cu destul de mare atentie, am vrut sa vad despre ce este vorba mai exact, poate in acel regulament mai apareau ceva precizari mai importante. Sunt unele, insa per total, se pare ca transportul este complet gratuit in cazul comenzilor realizate online. Sunt cateva exceptii pe care le-am copiat din acest regulament.

Pentru claritate, prevederile prezentului Regulament nu se aplica:
– Produselor achizitionate si ridicate de clienti direct din magazinele ALTEX;
– Produselor achizitionate prin intermediul platformei de comert online www.altex.ro pentru care clientii opteaza pentru ridicare directa din magazinele Altex

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.