Connect with us

Stiri despre telefoane

A fost iPhone la 99 lei pe eMAG si telefoanele care pierd mult din pret

Published

on

Am mai discutat pe marginea acestui subiect, sunt anumiti vanzatori pe eMAG care vin cu oferte aproape de nerefuzat. Ne uitam la astfel de produse in acest articol, dar ne vom lega si despre telefoanele mobile care incep sa aiba mari reduceri de pret.

Si nu inteleg cum a putut acel youtuber sa dea 40.000 de USD pe un iPhone sigilat din 2007, era suficient sa intre pe eMAG si sa cumpere versiunea 3G cu numai 99 lei! Acesta a fost pretul recent, vad ca stocul este epuizat acum. Ca si data trecuta, va spun sa urmariti aceste oferte, apar constant.

Intrati in pagina magazinului, selectati telefoanele cu Android, pret descrescator si daca aveti noroc, puteti sa puneti mana pe anumite modele interesante, dar la pret mic.

Advertisement

Au fost (tot zilele acestea) si cateva modele de Realme cu preturi de sub 100 lei. Au conectivitate 4G si nu sunt chiar vechi! Realme C2 sau U1. Pret foarte bun a avut si un Xiaomi MiA2, tot cu 4G, acesta a costat 99 lei.

Ce sa mai faceti cu un iPhone 3G din 2008? Daca mai prindeti astfel de oferte, aveti 2 variante. Fie il cumparati si il folositi cat timp mai este disponibila reteaua 3G in Romania, fie il tineti sigilat si il revindeti la pret mult mai bun peste 20 de ani.

Vad ca saptamanal apar aceste telefoane cu preturi mici, unele foste varfuri de gama acum cativa ani de zile.

Advertisement

O alta observatie se leaga de terminalele care nu sunt cu Android, dar costa foarte putin. Majoritatea au conectivitate 2G sau 3G si deja am aflat ca aceste retele nu mai au viata lunga in Romania.

Cred ca este principalul motiv pentru care vanzatorii au scazut atat de mult preturile, sunt disponibile si acum la preturi de sub 70 de lei sau sub 100 de lei, in functie de caracteristici si dotari.

Citeste acum si:

Advertisement

Inca o posibila lovitura pentru Huawei, dar si pentru consumatori

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des