Acasă Tutoriale telefon 2020 Activare/dezactivare YouTube/Google Play dark mode (mod intunecat)

Activare/dezactivare YouTube/Google Play dark mode (mod intunecat)

2

Activare/dezactivare YouTube/Google Play dark mode (mod intunecat) – Cei ce aveti aplicatia YouTube actualizata, probabil ati remarcat ceva schimbat. Daca nu ati remarcat, va recomand sa intrati in Google Play si sa o actualizati.

Modul intunecat este disponibil acum pentru toate telefoanele si tabeletele cu Android, indiferent daca aceste dispozitive au display IPS sau AMOLED. Nu conteaza nici producatorul si nici versiunea sistemului de operare.

Teoretic, modul intunecat, este pus acolo pentru a economisi energie (in cazul telefoanelor cu AMOLED) sau pentru a imbunatati confortul atunci cand petreci mult timp in fata telefonului mobil. Identic si in cazul interfetei de utilizator, in cazurile in care producatorul a implementat asa ceva in interfata.

Insa, daca esti unul dintre cei ce nu prefera acest mod intunecat, iti voi arata ce trebuie sa faci pentru a dezactiva aceasta functie. Da, mai exista astfel de persoane, ma numar printre ele. Prefer versiunile cu interfata mai luminoasa.

Daca aveti un telefon cu mod intunecat direct de la producator, probabil ca ati observat ca si aplicatia Google Play are o interfata dark. Aceasta nu poate fi activata/dezactivata din setarile aplicatiei, se schimba automat cu tema telefonului. Daca aveti mod intunecat pe telefon, automat si Google Play va arata asa. Daca aveti modul intunecat dezactivat, Google Play va fi si el cu interfata mai luminoasa.

Aplicatia YouTube, este mai desteapta. Te lasa sa alegi, iti ofera mai multe optiuni. Se poate adapta temei de pe telefon sau poti seta direct modul intunecat sau luminos. In galeria de mai jos, aveti expusi si pasii pe care trebuie sa-i urmati:

2 COMENTARII

  1. Depinde de tel pt mag play. Sunt putine modele ce suporta acel dark mode chiar daca ai tema Dark.
    În schimb la youtube da,se poate seta acel dark. Il am chiar demult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here